1 månad av obeskrivlig saknad

1

Idag är det den 17 juli och en månad sedan min älskade mamma somnade in. Saknaden kommer aldrig att försvinna men människor runt omkring säger till mig att det på något sätt blir lättare att hantera med tiden… 1 månad känns som igår men ändå så längesen. Jag slås flera gånger om dagen av känslan och tanken att jag aldrig mer kommer få krama mamma, aldrig mer prata med henne i telefon och att hon aldrig kommer vinka åt mig i fönstret som hon alltid gjorde när jag var hemma för att hälsa på och skulle gå ut på en promenad eller cykla till stan.

Jag är så innerligt tacksam och glad för min underbara familj; min pappa som är världens finaste, att jag har två helt fantastiska systrar, syskonbarn och en blivande man som är allt vad jag kunnat drömma om. Men mamma är mamma och jag saknar dig så otroligt mycket.

thumb_P1130038_1024

1 Kommentar
  • Lena
    juli 17, 2016

    Tanker pa mamma hela tiden med… aven om vi var med sa kanns det anda inte riktigt pa nagot vis.. just det har att inte kunna ringa kanns jattejobbigt 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *