Återanvändning, det smaragdgröna överkastet och den stora kärleksförklaringen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

Hur fort kan en vecka gå? Om dagarna fortsätter rusa fram som de gjort den här veckan så börjar det bli hög tid att klura på midsommaroutfit. Det känns ju förresten inte helt orimligt att tankarna börjar snudda vid sommaren för just nu är det rena vårvädret ute. Det känns både befriande att snön lyser med sin frånvaro lika mycket som det känns fruktansvärt obehagligt att min telefon visade sju plusgrader idag. 

Den här veckan har gått i både förnyelsen och återanvändningens tecken här hemma. Efter att Jakob byggde klart garderoben är det mycket enklare att få ett helhetsgrepp om kläderna och det har blivit tydligt att den är full av saker och ting som inte används. Ett av mina mål i år är att verkligen använda mig av det jag redan har och hitta ny spännande kombinationer istället för att köpa nytt. Så nöjd att jag behöll min mockaväst med lurvigt innefoder som jag tidigare hade tänkt sälja. Jag klippte bort skötselrådet och bar den ut och in istället. Den blev en riktig vinnare häromdagen! Igår när Elton hade somnat satt jag en stund och kika på reorna på nätet men jag kände mig rätt nöjd med att lägga några skimrande plagg i varukorgen och sedan… nä det var bra så. Eller tidigare i veckan klickade jag faktisk hem en guldiga skjortklänning, det var ett litet snedsteg men som kanske blir årets kap vem vet.

En sak som däremot har stått på min inköpslista ända sedan vi flyttade in är ett nytt överkast. Det har varit så otroligt svårt att hitta ett överkast som passar till färgerna i vårt sovrum. Vi har nämligen världens finaste gröna väggar, en djupblå sammetssäng, guldiga detaljer och gardiner som går i en grå lila ton, det har inte varit en självklarhet vilken färg som skulle kunna passa på överkastet till den kombinationen. Så plötsligt en dag trillade jag över det här smaragdgröna överkastet med ett helt fantastiskt mönster och halleluja vilken kärlek som uppstod. Eftersom vår kontinentalsäng är rätt hög så hade väl drömmen varit att överkastet hade varit ännu större. Det största i den här modellen är 240×240 0ch jag kan inte tänka mig att ett annat överkast kommer överträffa den här kärleken så jag tror allt det här får bli en keeper. Ni hittar pärlan här på rea dessutom!

Måste bara berätta om vår lille goding Elton. Han är ju en riktigt liten snackare och när Jakob höll på att natta honom hörde jag hur han vrålade ”Mamma älskar dig”. Åhhh! Det var under veckan som han för första gången sa att han älskade oss och idag hade han många tankar och funderingar så trots att det blev en lång nattningen blev det också världens finaste avslut på veckan. Sov gott vänner!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
Badsäsongen är här!