70 mil i bil

Posted on

Hej från min älskade hemstad Skellefté! Igår vid halv nio snåret på morgonen startade vi vår färd från Falun med destination Skellefteå som slutmål. Tror att både jag och Jakob var lite nerviga innan avfärd om hur den långa resan skulle gå men 10 timmar senare kunde vi göra en high five och skatta oss lyckliga att allt gått så bra!

d9JDegnfTO6Xjxqvrbkyqw_thumb_374d

Stolt mamma som just parkerat bilen i Falun

Jag körde ju som ni minns till Falun i torsdags för att spendera helgen där då syrrans barn hade skolavslutning. Jag stod i valet och kvalet om hur jag skulle göra med Eltons babyskydd, om jag skulle fortsätta ha det bak som jag brukar eller om jag skulle flytta fram honom eftersom jag skulle åka så långt och själv dessutom. Jag är så glad att jag valde att ha Elton fram för det gick så otroligt bra för oss. Han har ju den klassiska förmågan att spotta ut nappen i bilen men eftersom jag hade honom fram med napphållare så var det enkelt att avbryta gråten och göra honom nöjd igen. Jag stannade en gång för att amma och en gång för att trösta när nappen inte räckte och resterande tid sov han och jag sjöng på i bilen. Det var en självförtroendeboost att åka iväg med Elton i en fullpackad bil och cykel bak på cykelställ. Allt gick så otroligt bra!

Lika bra gick det när jag och Jakob körde upp till Skellefteå igår. Eller det var Jakob som körde och jag fick lyxen att ömsom slumra och ömsom underhålla Elton. Jakob jobbade i helgen så han anslöt till Falun i söndags och därför kunde vi bila upp tillsammans till Skellefteå igår.SLza6YuaRQenaI61SBUeww_thumb_374e

Första stoppet blev i Sundsvall då Elton vaknade så då blev det amning, blöjbyte och matpaus för oss på Max. Är man i norrland så är det ju Max som gäller… så länge det inte finns Frasses! Efter det så blev det ytterligare tre kortare amningsstopp annars sov vår busungen som en stock och var så nöjd. Vi lyssnade på sverigematchen i bilen och annars fick jag också möjlighet att sova. Så otroligt skönt!yGFhsFcMRpqOsjST04eB0w_thumb_3757

Nu är vi alltså uppe i norr och har ingen brådska att åka ner igen så vi får se hur länge vi blir här men har tänkt oss ungefär två veckor. Elton är överförtjust i att få busa med morfar! Åh min pappa är så otroligt barnkär och världens finaste med Elton. Tack för all er pepp inför bilkörningen, det gick ju galant!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
  • Eva
    juni 19, 2018

    Men åh vilken fin bild! Jag blev faktiskt lite rörd av att se hur morfar strålar av lycka! Kram på er!

  • Lena
    juni 19, 2018

    Underbara pappa! ❤️

Previous
Två år av sorg och saknad