Kökstankar

0

Sitter framför datorn och letar inspiration till vårt kök, vi har ju som bekant en vattenskada och snart är det dags för oss att bestämma vilket golv som ska sättas in. Just nu drar jag åt två håll, antigen något marmorliknande eller ett klassiskt schackrutigt golv. Jakob är rädd att vi kommer tröttna på ett schackrutigt golv,vad tror ni?.

thumb_P1110954_1024

Har ju glömt att visa hur det blev när vi hängde upp kökslamporna. Köpte två lampor som hänger på rad, får knäppa lite fler bilder nästa gång jag är i lägenheten. Tycker allt att det blev lite glammigt restaurangkök över det hela. Blev hur som helst supernöjd, kul att bryta av med lite koppartoner då det mesta i vår lägenhet går i mässing.

thumb_P1110955_1024

thumb_P1110948_1024

Annars har jag fruktansvärt ont i bihålorna men det finns ingen öron/näsa/halsavdelning på akuten i Skellefteå, så då måste jag åka nästan 13 mil till Umeå. Ska aldrig klaga på att sitta och vänta på akuten KS igen! Om jag får feber måste jag tydligen åka in till akuten här i Skellefteå men än så länge plågar jag mig med ipren och alvedon. Förra gången jag hade bihåleinflammation fick de punktera bihålorna och göra någon variant av att knacka hål på näsbenet och det var inte trevligt så hoppas att det går över.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *