Affari Treasure Urn

2Kommentarer

Hej fina ni! Hoppas ni har haft en riktigt bra tisdag <3 Jag inledde dagen med ett besök hos Idrottskliniken då jag har haft problem med mina knän senaste halvåret vilket gör att jag inte kan träna som jag vill. Det slutade med en remiss till röntgen så hoppas på en tid riktigt snart. Efter det hämtade jag ut ett paket från Lilla Byrån, älskar min Affari urna som jag hade lyckan att vinna på Instagram.

thumb_p2890138_1024

Visst är urnan mäktig! Var ju tvungen att köpa en lika mäktig bukett att matcha urnan med. 

Tyvärr fick vi ställa in middagen som vi skulle ha hemma hos oss ikväll för våra vänner Viktor och Amanda. Efter mitt läkarbesök var jag helt genomsvettig samtidigt som jag hade frossa, usch vill verkligen inte bli sjuk. Somnade på soffan fyra timmar och hoppas att jag känner mig piggare imorgon. Har bara två arbetsdagar den här veckan sen åker vi upp till pappa i Skellefteå. Åhhhh längtar så otroligt mycket hem till pappa men även att få besöka mammas grav och få prata med henne. Älskar Stockholm men det är något speciellt att få komma hem till Skellefteå.

2 Kommentarer
 • Lena
  oktober 19, 2016

  Kramar!!

  • Ida
   oktober 19, 2016

   <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *