Älskade frukost!

Posted on

Det finns ett mål på dagen som alltid gör mig lika lycklig och som får mig att skutta, just nu åla, mig upp ur sängen och det stavas FRUKOST! Jag har alltid ätit frukost men det är nog först på äldre dar som jag verkligen börjat älska mina frukoststunder. Min frukost består just nu av grekisk yoghurt, Pauluns granola med kakao och hallon samt mjukt tunnbröd med massor av smör och ost som jag rullar ihop och doppar i kaffe. I lördags blev det dock frukost ute med Sanna på favoriten Pom & Flora. 

NH6o3hWBTZGb4yME1EzAvw_thumb_35cd

När jag är på Pom och Flora beställer jag alltid in deras ”banansplit” sedan varierar jag lite med deras mackor. I lördags blev det en toast som var fullkomligt dränkt med jordnötssmör och banan, den kombinationen är magisk!

LKOLVFXcStKSXletpe5VLg_thumb_35c2

Jag snöar oftast in mig på en viss typ av frukost som jag kör ett längre dag innan jag byter. Havregrynsgröt som kokas upp med banan och blåbär är också en klassiker som jag brukar göra hemma. Det är gott med något varmt på morgonen även om overnight oats också är en riktig favorit som jag inser att det var längesedan jag gjorde nu. Får kanske röra ihop en till mellanmål senare idag…

9RqNtk8nTuGDAfxuz6BKHA_thumb_35be

Hur ser era frukostvanor ut och har ni förresten testa att baka det omtalade bananbrödet? Så sugen och tror det kan bli  morgondagens projekt!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Eva
  mars 19, 2018

  Man blir sugen på frukostfast det är kväll!

 • Lena
  mars 19, 2018

  Verkligen! Sugen på jordnötssmör nu 🙂 är väldig rutinmänniska på morgnarna – antingen rostat med just jordnötssmör eller helt med honung. Det måste helt enkelt va sött! När jag är i Sverige äter jag helst, som Ida vet, sötsliskig sojayoghurt

  Bara man får kaffe till det… mmm

 • Linn S
  mars 20, 2018

  Men guuuud, tunnbrödsrulle alltså!
  Har nog inte ätit det på 15 år men nu blev jag sjukt sugen, ny gravid-craving kanske. Haha!
  Jag har snöat in mig totalt på råg-gröt som jag toppar med hallon och en ”kräm” gjord på chokladprotein-pulver.
  Kanske inte låter så gott men det är riktigt smaskens 🙂

  • Ida
   mars 20, 2018

   Åh herregud hallon och chokladkräm lät inte heller fel, kanske något att köra på det mjuka tunnbrödet eller ”rullbröd” som jag alltid säger :). Stor kram!

Previous
Gravidvecka 40, sushidate, blomstershopping och Maggy