Älskade juni

Posted on

Två dagar i juni månad har passerat och jag älskar denna månad så sanslöst mycket redan nu! Framgångsreceptet dessa två dagar har varit att ta vara på kvällarna och insupa denna sommartid till fullo. Igår var det måndag vilket ni vet innebär egentid och igår spenderades den på Fredhällsklipporna tillsammans med Nadja.

Vi köpte med oss mat och pimplade lite rosé i solskenet och badade från klipporna.

Det är en speciell känsla att bada från klippor, håller ni med? Det här med att ta sig upp och ner från hala klippor på ett någorlunda säkert, graciöst kan vi bara glömma, sätt är dock en stor utmaning. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag gillar bäst, klippor, sandstrand eller brygga. Alla har sin charm.

Den här solskärmen som jag köpte i Amsterdam förra året ska nyttjas rejält i sommar. Det är bara att inse att min hy får panik av solen och det blir en dålig ekvation med sol, eksem, kortison, tunn hy….

Idag blev det spontangrillning med några vänner och lek på en äng nära oss. Det skiljer bara en dag mellan Elton och hans kompis Albin och det är så häftigt att se hur de utvecklats, minns när de bara var någon månad och vi var på sångstund på biblioteket ihop ahhh tiden flyger förbi.

Hur ska ni göra för att göra denna något annorlunda så peppig och fantastisk som möjligt? Dela med er så peppar vi ihop! Puss och sov gott!

 

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
När livet känns fantastiskt