Är förlossningen på gång?

0

Igår hade jag bestämt promenaddate med min kompis Josefin efter lunch. Inledde dagen med att tvätta och därför blev det många vändor upp och ner tre trappor… utan hiss såklart! Hade väldigt mycket sammandragningar när jag var på väg för att möta upp Josefin men tänkte inte mer på det, det börjar bli rätt vanligt nu. Efter att vi bara hade hunnit promenera ett par hundrameter tillsammans fick jag världens smärta i ländryggen. Jag började må lite illa och fick tunnelseende. Det var en helt obeskrivlig smärta och jag tänkte herregud är det nu jag ska föda? 

28741409_10157054934907195_1122667370_n

Jag hängde mig över ett stängsel och försökte andas. Fina Josefin med Anton i vagnen frågade om hon skulle ringa Jakob, hon trodde nog också att det var dags för Larven att titta ut. Efter att ha andats en stund började smärtan så smått att släppa och vi började promenera igen. Efter ytterligare en stund var det som att det aldrig hade hänt och vi promenerade i cirka en timme innan vi slog oss ner på ett fika och jag njöt av världens godaste semla.

28741519_10157054934912195_582819879_n

När jag kom hem var jag helt slut och somnade i soffan på två röda. Resten av kvällen blev rätt tuff med en obeskrivlig smärta i underlivet. Det var som om någon vevade runt med knivar där inne och ja ni kan ju ana att det inte var särskilt skönt. Tillslut gjorde det så ont att jag inte kunde sitta ner men så länge jag stod upp gick det bra. När jag har googlat så verkar det som att Larven trycker på någon nerv och att det här är en smärta som blir vanligare mot graviditetens slut. Jakob har därför jobbat hemifrån idag ifall förlossningen skulle vara på gång. Idag har det krampat en del i magen men det har ändå gått bättre. Tänkte kämpa mig ut på en promenad men tar nog med mig Jakob ifall det blir som igår. Ikväll kommer min norrlandspinglor hit, kanske sista gången jag hinner se dem innan jag blir mamma <3.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *