Arturo Pani’s villa

Posted on

Efter att mamma gick bort fick vi döttrar ett ekonomiskt bidrag från pappa till att köpa ett minne av mamma. Jag ville att det skulle vara ett bestående minne, ingenting som snabbt nöts ut. Häromdagen när jag strosade runt i Moodgallerian snubblade jag över mina favorittavlor, fotoprints av Slim Aarons. Idag lade jag en beställning på Arturo Pani’s villa som får mig att le och tänka på den värme och sol som min mamma älskade. 

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 16.40.16

Jag beställde tavlan med en vit ram, åhh den kommer bli så vacker! Så nu är det bara att vänta 2-3 veckor sen ska den hängas upp på första parkett i vardagsrummet ovanför soffan. Jag vet att min mamma hade älskat den här tavlan och den kommer få mig att le och bli alldeles varm i hjärtat varje gång jag tittar på den.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Sofia
  juni 27, 2016

  Läser dina senaste inlägg och tårarna rinner. Så vackra. Så sorgsna. <3 <3 <3

  • Ida
   juni 28, 2016

   All kärlek och värme till dig <3 Dina ord, kommentarer och tröst betyder otroligt mycket. Stor kram <3

 • Kristin
  juni 28, 2016

  Vilken otroligt fin och generös gest av din kära far. Vilken fantastisk idé <3

  • Ida
   juni 28, 2016

   Pappsen är underbar <3 Tror den kommer bli kanonbra och att den kommer sprida ett ljus här hemma hos oss. Kramar <3

Previous
Tankar kring vårt bröllop