Att aldrig lämna huset utan bärselen!

2Kommentarer

Om Inotyolkrämen var räddaren i nöden tidigare så har vi fått en ny älskling på första plats och det är Eltons bärsele mini från Baby Björn som är tillverkad för bebisar upp till fyra månader. Jag säger då det, jag kommer aldrig lämna lägenheten utan den! Vagnen är de flesta dagarna fortfarande ingen hit då Elton vill vara nära, nära, nära. Han vill snosa, ligga nära och känna värmen och mina hjärtslag och det verkar som att han får för mycket utrymme i vagnen för att vara nöjd. 

bU8ZckdrR1WiAZPVLnWZXg_thumb_3703

Jag skulle promenera till Brommaplan förra veckan och hann promenera runt en kvart innan Elton, som fått mat och blöjan bytt precis innan vi gick, satte igång med sina avgrundsvrål. Det är inga små sådana heller när han är missnöjd och kommer på att han inte vill ligga i vagnen.

SfkZwTtEQ+WEIvAE2RM9BA_thumb_3705Jag hittade en liten avskild plätt där jag intog amningsposition i hopp om att lugna tokpellen men så fort han ätit klart och blev nedlagd i vagnen blev det samma visa. Höll nästan på att hoppa upp och ner när jag kom på att jag faktiskt kommit ihåg att packa ner bärselen som Baby Björn skickat till Elton att testa och det tog inte många steg i den innan Elton låg tyst mot mitt bröst och njöt. Sedan sov Elton hela vägen till Brommaplan, under mina ärende och även hela vägen hem. Förstår ni lyckan att jag även hann plocka och stöka lite här hemma med en sovandes prins mot bröstet. Efter det lämnar jag aldrig hemmet utan den! TP0BX0oGT7iKP1Hlf3v1Pw_thumb_3708

OEha13scTYKiWzATxNuwdA_thumb_3709

Eltons bärsele är i super soft light grey 3D jersey 

ZaE49j+DQIKFPL9LgM9fOA_thumb_370a

Älskar att bärselen dels är sanslöst mjuk och väldigt lätt att både ta på sig och sätta in och ta ut Elton ur. Skillnaden på den här bärselen mot deras original är att den är hela 10 cm vidare vid den bredaste delen vilket ger bättre stöd för bebisens ben och höfter. Den finns även i tre material; bomull, mesh och jersey.

I15p%KmXSR6KeUjuEkqbdw_thumb_370cNär jag promenerade till Bromma blocks här om dagen fick jag dock lära mig vad som kan hända när man har diarré och sitter i bärsele…. tur att mamma hade packat ner extrakläder när det mesta i blöjan även sökt sig upp över ryggen. Elton var i alla fall otroligt nöjd och jag kunde passa på att göra ärenden som är helt omöjliga annars. Måste ändå säga att Elton är väldigt go och duktig för att ha haft problem med magen och diarré i snart en månad vilket är halva hans livstid… Pjuh, vilka situationer man hamnar i nuförtiden men som jag skrev tidigare så blir jag alltid lika glad i efterhand när man som någorlunda nybörjare finner sig i situationen och bara löser det, även om det är lite svettigt emellanåt!

 

Tack Baby Björn för den fina presenten!

2 Kommentarer
 • Malin Fridolf
  juni 3, 2018

  Nu ser jag ju att ni har bärsele Använd den inne också, så kan du blogga

  • Ida
   juni 6, 2018

   Lova! 😉 Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *