Att försöka komma i ordning, walk in closet och fortfarande utan tvättkorg

Jag verkligen skäms över hur sällan jag är inne och säger hej till er här på bloggen just nu. Jag önskar att jag kunde prata i en liten mikrofon och poff så var inlägget färdigt och publicerat för det är så många gånger per dag som jag tänker ”åh det här måste jag skriva om på bloggen” men tiden springer just nu iväg snabbare än värsta sortens maratonlöpare. Här kommer ändå ett litet sent ”hej och jag lever” inlägg från helgen som varit. 

Har nog bara visat en snabb bild på Instagram men hur snygga är våra nya strömbrytare? Har valt olika till olika rum och väntar fortfarande på några specialbeställningar som ni ska få se sen.

Eftersom Jakob jobbar på vardagarna är helgerna egentligen all tid som vi har för att ordna i nya lägenheten. När Elton väl har somnat vid 19-19:30 så är det svårt att leva om för mycket här hemma så därför har varenda minut den här helgen varit så viktigt. Som vanligt så trodde jag att vi skulle hinna så mycket och att jag nu skulle sitta med lampor i taket och titta ut genom fönster ombonade med gardiner men här sitter jag utan en enda gardin och med en ensam stackars glödlampa dinglandes i taket. Är väldigt tacksam för våra två golvlampor, utan dem hade kvällarna minsta sagt sett mörka ut här hemma. Kan konstatera att lägenheten ser ungefär exakt likadan ut som den gjorde innan helgen, suck. Det är bara att inse att det tar så mycket tid att komma i ordning och inte blir det lättare när man har barn. Besöket på Ikea som jag också lite naivt hade trott skulle ta två timmar tog snarare precis hela eftermiddagen och jag vet fortfarande inte vilken färg jag vill ha på garderobsinredningen. Lyxproblem jag vet men ändå, suck. 

Elton har fortfarande inte fått några tänder men dreglar konstant ha ha, blir kanske guldtänder istället?

Var helt övertygade om att vi skulle köpa vit garderobsinredning men när vi såg den här i ljust trä började vi vela…

Äntligen kommer det att bli ordning och reda i våra garderober!

Men för att inte bryta ihop helt och dunka huvudet i datorn så kan jag berätta att vi köpt ett skåp, sanslöst snyggt men det blev lite  större och högre än vi trott, och två fåtöljer som också spårade ur lite. Jag har gått från sammet, till att tänka natur till att det blev två fåtöljer i metall. Det här med att hålla sig till originalplanen är sällan något som jag efterlever med blandat resultat. Äsch, de kommer vara stans snyggaste balkongmöbler om vi kommer fram till att de inte passar i vardagsrummet. Positivt tänkande!

Just nu står det verkligen saker lite överallt men när de här tre råkade hamna bredvid varandra såg det lite ordningssamt ut så var tvungen att knäppa en bild.

Jag har förresten fortsatt jakten på den perfekta tvättkorgen utan någon som helst lycka. Jag har varit på så många butiker men eftersom den troligtvis kommer stå framme är jag galet petig så pass att mitt förstahandsval från Ellos tappat sin pallplats efter att ha synat den i sömmarna. Sa nej med stora bokstäver till Jakobs idé om inbyggd tvättkorg i klädkammaren… såg framför mig eller kände snarare doften av hans träningskläder efter en fotbollsmatch komma osandes över till min sida klädkammaren. Bevare mig väl så under veckan som kommer är prio att hitta tvättkorg, bäddsoffa till gästrummet vilket också känns övermänskligt efter att googlat sönder allt som heter snygg bäddsoffa utan att lyckas och att förhoppningsvis få tillbaka köksluckorna som är på omlackering. Det blev ett långt inlägg ändå, orden bara flyger fram ibland när man sätter sig ner även om ögonen går lite lätt i kors efter en intensiv helg så det är oklart om det blev någon röd tråd, det blir det sällan med mig utan snarare en i guld. Stor kram på er all läsare <3.

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Eva
  februari 18, 2019

  Bäddsoffan friheten från Ikea är mitt tips snygg ,bra pris ,förvaring och bra sovcomfort. Fyra flugor i en smäll! Bättre kan det väl inte bli?!

  • Ida
   februari 19, 2019

   Tack för tipset babe, ska definitivt in och kika vilken du menar. Puss!

 • Linda Edlund
  februari 20, 2019

  Vi har en Korbo korg som tvättkorg.
  Blir bara snyggare med åren och kan användas till mkt annat om man tröttnar

Previous
Jakten på den snygga tvättkorgen