Att fylla 35, hög på livet och att somna med tacksamhet

4Kommentarer

Alltså vilken födelsedag det var igår, kan vi inte komma överens om att fira allt och alla lite mer och lite oftare? Namnsdagar, årsdagar, förlovningsdagar ja allt som gör att man ses, skålar, hyllar och kramas ihop är ju bara så fantastiskt. Eftersom ingen i min familj bor i Stockholm är jag så glad över Jakobs familj som också känns som min. Somnade igår hög på livet och med en enorm tacksamhet över alla underbara människor som jag har i mitt liv.

Nu tar vi det från början! Stackars Elton är förkyld så han väckte oss tidigt, eller han väckte oss av och till hela natten. Efter att han fått alvedon, vatten och allt vad det var så fick jag somna om och mina killar pysslade i köket. Sedan smög de in med frukostbricka på sängen och sång. Insåg dock att det skulle vara livsfarligt att äta frukost i sängen med vår vilde så vi flyttade oss in till vardagsrummet och köket. 

Fick världens gulligaste kort av Jakob, han är så rolig med sin val av kort. Det brukar oftast vara ett får involverat men dagen till ära blev det en hund. Kartonger med NKs emblem och svarta sidenband gör alltid att hjärtat slår lite extra fort, bortskämd var ordet igår.

Efter frukosten tog Jakob Elton och de somnade om en stund så att jag fick göra mig i ordning i lugn och ro. Det är en sak som jag kan sakna från innan man fick barn, att äta en lugn frukost, sminka sig i lugn och ro och få locka håret till skön musik. Nu blir det oftast en lite kaosig frukost som jag får slänga i mig, snabb sminkning när Elton sover och håret ja det hinner jag aldrig göra någonting av längre utan det är oftast rak vilket jag inte alls är särskilt förtjust i.

Så tacksam över Jakobs mamma som alltid ställer upp och som har hjälpt oss så mycket under flytt och fix.

Efter lunch kom Jakobs mamma hit då jag hade en tid hos min hudläkare och sedan skuttade jag förbi Kartells flaggskeppsbutik och hämtade min gu(l)domliga lampa som jag fått av min älskade pappa i födelsedagspresent. Vet inte hur länge jag trånat efter den men det är bra många år så lyckan var stor! Stor var även lampan och kartongen, såg lite rolig ut när jag och lampa tog oss fram längst gatorna. Det såg nästan ut som att det var kartongen som var ute med mig. Vill passa på att lägga in ett stort plus till Stefano som jobbar på Kartell, så himla trevlig. Kundservice när den är som allra bäst, och sånt vill jag gärna hylla!

 När jag och lampa väl kom hem blev det lek och sedan var det dags att montera godingen som verkligen är en ”wow” lampa! Jakob kom sedan hem och lagade födelsedagsmiddag och Jakobs familj och min bästa vän Najda kom över och hängde till sent. Gänget skämde bort mig så otroligt mycket med sanslöst fina presenter och sång!

Om det är någonting som jag verkligen förknippar med att fylla år så är det marängtårta! Nobless, riven choklad, banan och vindruvor måste vara med.

Min älskade vän Nadja som alltid finns där i vått och torrt. Gud vad jag älskar den här pinglan!

I Jakobs familj kör man ett långt födelsedagsmedley men säkert sju låtar när någon fyller år. Ska visa bilder senare på alla fina paket, fick bland annat världens grymmast  vintage brallor från Burberry som satt som en smäck! Tusen tack för alla era meddelande igår på Instagram, ni är bäst! Kände mig lite som Askungen för imorse vaknade jag av en rejäl skallning av vår lille illbatting, då kändes det som att förtrollningen var bruten ha ha. Njut av dagen!

4 Kommentarer
 • E
  mars 2, 2019

  Grattis Ida! Jag tycker verkligen du klär fint i rakare hår men fattar skillnaden du känner. Känslan av att de små liven har stryptag på en går över efterhand det är den tröst jag kan ge dig och time flies så njut njut njut av dregliga pussar o knocks out på morgonkvisten. Kram

  • Ida
   mars 11, 2019

   Gulliga du, TACK! Kramar, Ida

 • Anetye Burén Andersson
  mars 3, 2019

  Hej gumman och förlåt för att jag missade att gratulera dig på födelsedagen – men jag gör det nu istället! GRATTIS till dig, finaste Ida så här några dagar för sent 🙂 Jag läser ju och förstår att din dag blev nåt alldeles extra och det glädjer mig. Så fortsätt nu att fira hela helgen så hörs vi och ses någon gång framöver.
  Kram!

  • Ida
   mars 11, 2019

   Finaste Anette! TACK för gratulationen och för all kärlek du sprider <3 Puss och kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *