Att hitta tillbaka till glittret

Posted on

Idag har vi haft en väldigt fin dag även om den började med skrik, extrema närhetsbehov och en jobbig mage. Efter att allt forsade ut när Jakob skulle flaskmata honom med det jag pumpat ut, det är helt galet att det inte blir bättre, har Elton varit världens finaste kille. Vi, Jakob har jobbat hemifrån idag, kunde gå en promenad med vagnen och äta lunch ute. Jisses, det är vi verkligen inte bortskämda med. Men nog om krångliga magar och över till glitter!

10207206_SepiaRose_006_ProductLarge

Vet att ni är ett helt gäng nya läsare som hittat hit i och med graviditeten och att Elton kommit, hej och välkomna! Ni har kanske därför missat min förkärlek till glitter, guld och glamour både när det kommer till inredning, smycken och min garderob. Trotsade tänket att det måste vara praktiskt att amma och slog till på den här fantastiska toppen tidigare i veckan på Vero Moda. Jag premiärbar den när jag träffade fina Terese i Vasaparken i måndags. Funkar perfekt om man har en högre nederdel så att man dra upp tröjan för att amma utan att flasha hela magen.

Bästa

Woho upptäckte att det finns matchande brallor till den blå toppen. Hiss eller för mycket Abbaparty över det hela?

Vill passa på att ge lille busfröet lite cred idag för jag har dels hunnit fila fötterna och klicka hem lite brun utan sol produkter eftersom det inte blir så mycket sol för mig just nu. Han somnade dels i vagnen under promenaden och sov säkert en timme här hemma och nu har han somnat igen efter amningen. Plötsligt händer det!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Andrea
  maj 30, 2018

  Jättefin topp! Lite glitter kan behövas i småbarnslivet

  • Ida
   juni 6, 2018

   Hej Andrea! Verkligen, ännu mer än innan till och med :). Stor kram!

 • H
  maj 31, 2018

  Fin! Jag har ibland amningslinne under en del toppar. Framförallt då jag ska visa mig offentligt. :).

  Mvh H

  • Ida
   juni 6, 2018

   Amningslinnen är verkligen så bra men det blir bara så varmt nu när det blivit sommar att ha dem under toppar tycker jag. Att ha vanlig topp funkar tycker jag om man har högre kjol eller byxor så man slipper visa magen ;). Stor kram

Previous
Att få egen tid