Att köra bil i Stockholm, minnen från 2007 och länk till vårt underbara golv!

Posted on

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Byggmax.

Nu är jag tillbaka efter att ha agerat bärare och lastbilschaffis till min kompis Nadja som skulle säga upp sitt förråd. Det har hänt mycket med min bilkörning de senaste åren ha ha minns det som igår när jag skulle hjälpa Nadja att flytta 2007 mitt på södermalm och det var första gången som jag körde i Stockholm och då var jag en rätt ovan bilförare. Det var lite skillnad att köra bil hemma i Skellefteå mot det något mer folktäta Stockholm. Idag älskar jag att köra i Stockholm och när jag tänker tillbaka på 2007 så känns så mycket i livet då så avlägset, bland annat svetten i pannan vid tanke på att susa fram i innerstan.

Två frågor som jag får flera gånger i veckan på Instagram är frågor om mitt hår och vårt golv här hemma. Jag har varit så dålig på att fota här hemma och när jag letade efter biler på golvet så hittade jag den här gamla på Elton. Herregud vad den killen har växt! Det här med att fota hemma har liksom inte kommit av sig själv längre, det blir mest filmer till instastory och det mesta blir fokus på Elton, surprise? Jag tycker fortfarande att inredning är roligt men eftersom det var en väldigt lång period här hemma då jag snarare fick plocka bort allt extra då Elton älskade att dra ner allt så det känns som att min inredningspuls gått ner lite.

Hur som helst här kommer en länk till vårt golv, klicka HÄR. Älskar, älskar, ÄLSKAR det och tänker i ärlighetens namn på det varje dag. Tips tips tips!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Franska naglar och nya rutiner här hemma