Att önska sig tid

2Kommentarer

Förra året var den bästa julaftonen som jag någonsin har fått uppleva. Min mamma blev akut jättedålig i sin cancersjukdom några dagar innan jul och vi visste inte om hon skulle överleva julen. Vi sov med mamma på sjukhuset och bad att få mer tid tillsammans precis som Jessica ber om mer tid i Cancerfondens julutskick. Mamma återhämtade sig mirakulöst på julaftonsmorgonen och fick permission att åka hem över dagen. Det var så fantastiskt att få vara hemma tillsammans med mamma, pappa, Jakob, mina syskon, respektive och barn. Jag kommer aldrig glömma den glädjen hos oss alla.

När Cancerfondens julutskick kom med posten brast det fullkomligt för mig. Tårarna bara sprutade, saknaden, minnena, tiden som vi kämpade, tiden som mamma kämpade tillsammans med oss vid sin sida. Likt Jessica i Cancerfondens utskick var det den förbannande äggstockscancern som även drabbade min älskade mamma. Jag läste hela Jessica berättelse, kände igen mig, mamma och vår familjs kamp. Gör som jag, skänk ett bidrag till Cancerfonden för att besegra denna fruktansvärda sjukdom och ge mer tid. 

fqzpu9xqqef39bwngzeng_thumb_2b78

ywns8qphspqhmzbh2gvk4g_thumb_2b7a

feyvpvqwrmsbgujp550nw_thumb_2b79

thumb_p1110527_1024

Saknar dig min älskade mamma <3.

2 Kommentarer
 • Lotta
  december 25, 2016

  Stor kram till dig vännen! ❤

  • Ida
   december 28, 2016

   <3 Kärlek!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *