Att vara hemma, Peter André terapi och föräldrautbildning

0

Jag är hemma från jobbet den här veckan efter våra tuffa dagar på sjukhuset. Jag känner verkligen att jag har behövt vila upp mig och bara smälta allt och inte bara köra på som jag brukar. Men att väl vara hemma…. inte riktigt min grej. Blir lätt att håret åker upp i en tofs och att jag såsar runt i mjukiskläder vilket inte riktigt piggar upp alla dagar. Om jag ska vara ärlig så är det nog ändå det här jag behöver, sova utan att ställa klockan, inte ha möten att springa på eller vara så där hurtigt social som jag i vanliga fall är. 

Idag har blödningarna från operationen var mindre så jag tog mig iväg på en promenad och det är verkligen som man blir lärd som liten att frisk luft är bra för en. När jag kom hem lagade jag mat och slog på Peter André på Spotify. Mina gamla pojkbandsfavoriter kommer aldrig lämna mig och mina spellistor och samma gäller för sexpacket André. Igår frågade Jakob vilka tre skivor jag skulle ta med mig till en öde ö…. varpå jag svarade East 17s första skiva Walthamstow, någon av Peter Andrés två första och sedan kunde jag inte bestämma mig. Ha, ha ni skulle ha sett Jakobs min. Ibland undrar han nog vem tusan han gifte sig med! Åh kom förresten på att jag läst att Mr André skulle ha något inredningsprogram, hur oväntat?! Måste googla!

From ITV Studios PETER ANDREÕS 60 MINUTE MAKEOVER Starts Monday 11th November 2013 on ITV Pictured: Peter Andre Ben, Leah, Linda, John and Julia are all Interior Designers. One of them appears in each show to design the rooms we are making over. Hit ITV Daytime series 60 Minute Makeover returns with a brand new host - Peter Andre. The reality TV star will present 30 new - look shows and lead a team of designers and workmen as they travel around the UK transforming homes, solving design dilemmas and surprising people with amazing home makeovers. For further information please contact Peter Gray 0207 157 3046 peter.gray@itv.com This photograph is (C ) ITV and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme Peter Andre's 60 Minute Makeover or ITV. Once made available by the ITV Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the Transmission date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be syndicated to any other publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itvpictures.com

Igår var vi förresten på en föräldrautbildning hos barnmorskan med några andra par. Det var lite gruppdiskussioner utifrån en färdig frågeställning och sedan var fokus på amningen. Vi fick ”övningsamma” med en låtsasdocka, brösten behöll vi dock innanför kläderna ha ha, men vi fick alla testa att hålla dockan för att testa olika grepp. Vi tjejer såg alla något besvärade ut till en början, rollspel och liknande är verkligen inte min grej men det här var faktiskt rätt bra. Allt börjar verkligen kännas på riktigt nu… vi har tagit fram Larvens säng, jag har tvättat upp alla kläderna och nu är det bara skötbordet som är kvar att monteras. Tänk att Larven faktiskt hade kunnat komma i måndags i samband med operatonen, vilket var anledningen till att de var så noggranna på KS. Bara att ta tre djupa andetag och inse att två snart blir tre. Magiskt.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *