Babyshower!

0

Åh herregud vilken blåsning jag åkte på igår! En klart udda dag som slutade med min, eller kanske snarare Larvens, babyshower ordnad av världens finaste vänner. Det slår mig verkligen ofta hur otroligt lyckligt lottad jag är i livet som har världens grymmaste tjejer runt omkring mig. Tack älskade bästa ni för en fantastisk shower!

WMxzoqJvT7SdU7dTU0gGMg_thumb_3461

Okej jag tror att vi tar det från början! Jakob sa för några veckor sedan att han ville boka in en datedag med mig för att få skämma bort mig lite extra så här mot slutet av graviditeten. Inte mig emot och inget konstigt med det, Jakob är rätt bra på att boka in sådant faktiskt. Sent kvällen innan kom Jakob på att han glömt påminna mig att jag skulle ta med badkläder så på morgonen provade jag en baddräkt som jag hade hemma och som fungerade i början av graviditeten. Det gjorde den inte nu kan jag lova! Det är sådana här gånger som jag inser hur mycket större jag har blivit! Jakob sa att vi var tvungna att åka vid 11:30 så innan vi skulle gå gick vi upp till vinden för att leta efter en bikini som kanske kunde passa. Jakob letade rätt länge innan han hittade lådan med min badkläder och jag packa ner det minst sämsta alternativet jag kunde hitta det vill säga det största som fanns! Jag hade även packat ner sminkborttagning, linsvätska och sånt som man har med sig när man ska bada.

När vi var på väg till tunnelbanan kläckte Jakob ur sig att han hade fått ett sms från en vintagebutik där jag fått ett rätt saftigt presentkort från honom om att de hade fått in Chanelväskor men att han hade glömt bort det. Herregud vilken fart jag fick ha ha! Vi hann åka ungefär fyra stationer innan Larven började trycka sanslöst mycket på blåsan så vi fick akut hoppa av och leta upp närmaste toalett. Jag var helt övertygad om att jag skulle kissa på mig, som tur var hann jag mer eller mindre precis. Lycka!

Sedan blev det ett stopp förbi vintagebutiken, lunch på stan, en sväng på NK sedan sa Jakob att vi var tvungna att åka vidare. Hur snopen blev jag när jag inser att vi är på väg hemåt igen. Då var jag rätt säker på att det vankades babyshower, något som jag helt hade glömt bort kanske skulle hända. Jag var så nervös när vi skulle låsa upp dörren, Jakob höll på att skratta ihjäl sig och sedan kom vi in… TOMT! Ha, ha vilket antiklimax! Jakob sa åt mig att gå på toaletten och att vi sedan skulle åka iväg igen. Så himla snopet! Den här gången tog vi bilen och åkte ut på E4:an norrut och plötsligt svängde Jakob av mot Bergshamra. Då blev jag ännu mer förvirrad… Sedan körde han ner till Bockholmen. Jag tyckte inte att det såg ut som att de hade ett spa men eftersom det hette Bockholmen Hav och restaurang tänkte jag att de kanske hade ett mindre spa. Så kom vi in och Jakob sa till hovmästaren att han hade bokat ett bord för två och plötsligt väller världens bästa tjejer fram och gissa om jag blev förvånad! Bland tjejerna dyker även min älskade lillasyster fram och jag ser världens finaste långbord fyllt med presenter och ballonger. Så otroligt tacksam!

O3ILW1PzTn6OhRSy3lA_thumb_3478

Kärlek!

Sedan blev det brunch, paketöppningar, massvis av skratt och gissningslek om Larvens vikt, längd, kön och födelsedatum. Jag tänker utse vinnare i varje kategori sen!

zUEZrDifRoOaHewK+Xb3ag_thumb_346c

Larven har redan blivit så bortskämd, titta här så otroligt mycket fina saker som busen fick av mina underbara vänner. Älskar den här skallran från Liewood som Larven fick från Cissi! Jakobs kommentar var om det var någon form av ”IQ leksak” först ha ha, han älskar sådana saker. Tror dock att Larven ska få vara lite barn först.

ErLQqJb8QXqzBDXWibQxow_thumb_3469

Älskar Livly! Fick pyjamas, mössa, amningshandduk och världens mysigaste mjukdjur från lillasyster, Sanna och Nadja.

ERGEWmz2Tn6TUO6WmE2H+A_thumb_346a

ePYXHFttSziT+tBCsLEKiA_thumb_3468

iiaDhgq5Sf2ji1Q9KLkgmg_thumb_346d

Ett annat favoritmärke är Newbie, så otroligt mycket fint! Titta på de här fantastiska skorna och mössa som Larven fick av Stina. Kommer bli så fint till sommaren! Det känns så overkligt, tänk att vi snart kommer ha en liten pojke eller flicka, blir alldeles tårögd. Stina hade även tänkt på den blivande mamman och jag fick underbart fina duschprodukter som jag kan njuta av efter förlossningen.

pA0SgWGVRg2F1B4VJ1jl6g_thumb_346e

mRt5K2PNSzSm8I3Jr7sV7A_thumb_3477

Matchande set till barn måste vara det gulligaste som finns! Från älskade Desirée fick Larven en otroligt fin mössa och dregellapp, heter det så?, och mamma Ida fick massage och brunch! Halleluja!

f40ye8zBQ5Sc34rGX%ZCTQ_thumb_3476

tJBmgGwaRY2K6JkK5XEPCg_thumb_3475

Team Norrland körde badtema! Larven är nu kittade med bästa badbalja från Stokke, som dessutom går att vika ihop till mamma och pappas stora glädje, och en så kallad badhjälp så Larven kan sitta bättre i badet.

b58NkdArTNWV6WbyXJPwwQ_thumb_3474

D29%mrSuT7ykzRnjWR1MXA_thumb_3472

Ha ha hur söt är inte Sophie the giraffe till badet!

oeZP3c1uSn6Vex0CMD1jjA_thumb_3473

Bra att ha till badet…
YLb1ZxPUQYqBvROnIgYEXw_thumb_346f

…och det här fantastiska badlakanet med huva, sötaste någonsin!

Det går inte att med ord beskriva min tacksamhet för mina fantastiska vänner <3. Blir så otroligt smickrad för den tid de lagt ned och för att de redan älskar Larven så mycket. Tack älskade ni för att ni finns!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *