Back to reality as 36

Posted on

Jag känner mig lite som Askungen som återgått till sitt vanliga jag efter tolvslaget så här en måndagskväll efter en helg med extra allt. Ni som följer mig på Instagram har nog inte missat att jag fyllde år i helgen och fyller man år så ska det firas så är det bara! Det var en sanslöst intensiv helg med födelsedagsfirande på morgonen, en intensiv arbetsdag, födelsedagsmiddag på kvällen, Alfonsteater med Elton, födelsedags middag och fest med mina vänner, frukost med några andra vänner och sedan var vi bjudna på tvåårskalas. Pjuh förstår ni hur slut jag var när jag somnade igår men på en trött kropp satt även världens största leende. 

På födelsedagsmorgonen på väg till jobbet!

Jag klurar fortfarande hur jag ska få till ett bloggande i vardagen som jag hade förut. Nu hinner det hända tusen saker mellan inläggen och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Vi står fortfarande och velar om hur vi ska göra om i gästrummet och kanske kommer bloggandet mer naturligt om vi har ett skrivbord där datorn faktiskt kan stå. Klurigt. Blev förresten så glad när en bloggläsare kom fram på Alfons teatern, sådan värmer så mycket och det inspirerar att skriva vidare. Har egentligen hundra saker att skriva om men ibland när tiden infinner sig känner jag mig lite som ett blankt blad. 

Elton på teater! Han har inte kunnat sluta prata om den <3

Jag borde bli bättre på att skriva upp mina inläggsidéer i mobilen så att jag inte glömmer dem när jag väl kommer hem. Med Eltons har vi haft lite klurigt med perioder av nattskräck eller vad det kan vara men så fort det blir bättre glömmer jag bort det, eller som en massa nya skönhetsprodukter som jag tänkte tipsa om, eller också att jag insett att det var världens dummaste idé att sälja mina svarta Buffaloskor haha bara en sådan viktig sak! Buffaloskor är ett viktigt ämne, det får nog bli morgondagens inlägg, saker så att skriva och kommunicera med er så snälla peppa mig och påminn mig när det går för lång tid mellan inläggen. Puss och tack för att ni finns!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
Stockholms bästa jazzklubb