Balkongakuten

Posted on

Hej gänget! Smet in en stund från hänget på innergården med alla härliga grannar för att säga hej till er. Idag stod balkongfix på min tänkta att-göra-lista men eftersom det vankades strålande sol och vi har världens bästa grannar så kändes det mycket roligare att socialisera än att torkad trallen och slänga bort ljugen. Oh yes ni läste rätt, insåg att vinterns ljung fortfarande står på balkongen så den skulle verkligen behöva få lite kärlek.

Eftersom vädret svänger så mycket nu så vet jag inte riktigt vad man kan tänka sig att plantera ute. Vår balkong är rätt skuggig om man jämför med vår förra som hade sol mer eller mindre dygnet runt så förra året gick jag faktiskt loss på en del fejkväxter. Kan rekommendera Rustas fejkade ormbunke, galet stor och mäktig så den blir ett säkert kort även i år. Råkade skada axeln eller en punkt mellan axeln och nyckelbenet igår när jag körde bänkpress på utegymmet utan att värma upp tillräckligt, pang sa det och nu kan jag knappt använda vänstra armen. Man inser när man gör illa sig hur otroligt beroende eller bortskämd man är att kunna använda hela kroppen i vanliga fall så nu får jag kanske be Jakob att montera ihop Eltons fikabord som jag köpte för några veckor sedan.

Förra året var jag, storasyrran och Elton på Ulriksdals trädgård för att leta inspiration i år får inspirationen kanske bli digital.

Hur är det med er andra, har ni också kvar spår av julen på er balle är ni så där fixiga och är redo för att avnjuta säsongens första rosé? Ingen tid att förlora känner jag så jag säger tack och hej för nu och tänkte gå ut till balkongen med en sopsäck och kasta tre ljung och torka av alla krukorna som står där. Later!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Nätshopping