Balmain <3 H&M

2Kommentarer

Jag tycker alltid att det är lite extra kul när det är dags för HM att avslöja deras designersamarbeten och när vi tidigare i år fick nyheten om att det var Balmain som var nya samarbetspartnern tog jag ett litet extra skutt i luften. 

1443212077_kendall-jenner-gigi-hadid-balmain-hm-zoom

Balmain är inget för den tillbakadragna och HM-samarbetet är inget undantag. Hur fantastisk är inte den smaragdgröna klänningen förresten?

balmain-13-xlarge

Älskar de arbetade detaljerna och färgkombinationen svart, guld och vitt är klockren. Är det bara jag som får en härlig Michael Jackson känsla över den här skapelsen? Jag tycker generellt sett att plaggen är bland de mest genomarbetade av alla de samarbeten som HM haft och det är härligt att se att Balmain verkligen har hållit sig till sitt signum och gjort dem mer publika. Gissar dock att priserna kommer gå loss på en högre prisklass än vad de tidigare designkollektionerna gjort.

hm-balmain-000-600x360

balmain-17-xlarge

Den perfekt upphottade ”lilla svarta” är ett fantastiskt arbete och vilken wow-faktor det blir med det oversizade bältet. Tumme upp! Ska bli spännande att se hur höftpartiet ser ut från fler vinklar, och om det höjer eller sänker figuren.

balmain-4-xlarge

Balmains signaturlook med de dramatiska axlarna skapar stora cravings hos mig.

modamob-balmain-hm-kendall-olivier-red-carpet-embed_0

Okej… kollektionens coolast och med ”Balmainiga” plagg måste ju vara den grymt coola kavajen som Kendall Jenner bar tidigare på röda mattan. Väcker kanske ingen aha-upplevelse men är det något som verkligen känns som riktigt Balmainlyx i kollektionen så är det utan tvekan den pärlprydda kavajen. Ska bli intressant att känna vikten på den. Vad tycker ni om kollektionen? Hiss eller diss? Hur som helst, ni hittar den i utvalda HM butiker fr.o.m. 5 november.

2 Kommentarer
 • Ins
  oktober 22, 2015

  Så exkusiva alla plaggen ser ut, så snygga.

  • Ida
   november 1, 2015

   Eller hur! vill lägga vantarna på en hel rad av dessa pärlor <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *