Be a GANGsta!

Posted on

Jag älskar hur trenderna idag letar sig bakåt i tiden- det senaste inom träning är att gå tillbaka till gympasalens plintar och romerska ringar och inom mode och inredning har såväl stickning och virkning slagit på stort. Ett företag som verkligen ligger rätt i tiden är trendiga och londonbaserade Wool and the Gang. Där kan man beställa färdigstickade och virkade produkter men man kan även välja att beställa hem material och göra allting själv.

WATG filtHur härlig är inte idén med att du kan köpa ”ready made” eller ge dig på projektet att göra ett egentillverkat plagg ? Idag när det mesta handlar om stress och massproduktion tycker jag att idén är så himla klockren. Wool and the Gang är väldigt miljömedvetna och kör stenhårt på återvunnet, naturligt och biologiskt nedbrytbart material. Älskar att kunna shoppa med gott samvete!

WATG ampel

WATG

Hos Wool and the Gang kan du hitta både större och mindre sticknings- och virkningsprojekt. De har allt ifrån toppar, tröjor, mössor, halsband och nu senast – inredning. De har även ”stickningspartyn” älskar idén!

Halsband WATGHur galet snyggt är inte det här halsbandet! Så sugen på att ge mig på denna rackare som skulle vara så snygg på en enkel tischa, älskart!

Wool and the Gang har fått så otroligt mycket uppmärksamhet både i media och på modeveckorna runt om i världen. Är helt övertygad om att trenden kommer slå stort i Sverige inom kort. Jag blir så jäkla sugen på att bli en GANGsta- blir inte du?

Cara WATG

Cara Delevingne rockar Wool and the Gang på Giles  Deacons visning på London Fashion Week.

WATG mag

WATG fashion

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Mingel hos Dunbutiken