Bloggen 2.0

Posted on

För dom som känner mig så är teknik och Ida en ekvation som inte går ihop, varken när det kommer till tålamodet eller viljan att försöka förstå. Som många påtalat så har min blogg börjat krångla och särskilt för er som använder Chrome via mobilen så nu sitter jag här och gör det som skulle behövts göras för sååååå länge sedan och det är att uppdatera mitt tema. Det tema som jag har använt stödjs inte längre av WordPress som är den plattform som jag använder så nu måste jag helt enkelt lära om. Med tanke på hur mycket huvudvärk det här kan ge mig så hoppas jag att ni hejar på, peppar och berättar vad ni gillar, vill läsa mer av eller bara slänger in ett hej här och där i kommentarsfältet.

Jag ska verkligen inte ta åt mig någon ära om det här börjar fungera utan det är min älskade man som är min tekniska klippa. Man kan säga att jag är gift med en IT-supporter men han har tyvärr en massa egna bollar i luften så jag är en sådan där jobbig filur som gör ungefär som Elton när han vill ha uppmärksamhet, drar i byxbenet eller lägger mig raklång på golvet och stortjuter haha.

Jag har velat få en bättre rutin på bloggen så länge nu och känner mig lite som pojken och vargen om ni minns men jag är mer ”Ida och bloggen”. Men jag lovar att nu blir det kontinuitet här inne om än ibland mer kvantitet än kvalitet och det är väl kanske det man också vill ha, kortare inlägg som kommer ofta än att jag skriver sällan och det råkar bli romaner för att jag inte vet vart jag ska börja. Ni vet känslan som när man ringer en kompis som man inte har pratat med på länge, man (jag) drar sig (mig) för att göra det för man (jag) vet att det kommer ta minst två timmar för det finns så mycket att prata om. Bättre att ringa ofta och kort så nu mina vänner nu är det nya tider! Håller tummarna för att jag lyckas lägga in bilder här också från helgen, haft en fantastisk helg utomhus i naturen i dessa Coronatider. Frisk luft har sällan känts så välbehövligt, puss!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Lena
  mars 30, 2020

  Heja Ida! Alltid så fina bilder, hur får du till dom sådär bra! Snyggt jobbat Jake! Diggar temat

  • Ida
   april 1, 2020

   Åh men alltså TACK! Det har varit så svårt att till bloggen att bara vilja funka igen så nu hoppas jag att jag är på banan. Fler ändringar kommer, kramar!

Previous
90-tals festival, Buffaloskor och eurodisco
Bloggen 2.0