Brakfrukost, Nice butt rhymes with cocunut och fallet om paljettjackan

4Kommentarer

Jaha ja gott folk då har jag passerat 33 års strecket, och förhoppningvis blivit lite klokare och visare. Min födelsedag inleddes med en riktig brakfrukost som Jakob hade fixat. Favoriten äggröra, avokadomackor och lax, mumma. Sedan blev det tomtebloss, semla och paket, en bättre start på dagen får man leta efter.

lnJiq2vBStGobTokq6igpA_thumb_2e46

Birthday girl!

PEMawNJJRCKUrQHAcojquw_thumb_2e43

7oF+qaVrTuKzzszHkRbhBA_thumb_2e45Det är få saker som klår Jakobs äggröra!

lagMaZrsRs25CTG31bfEag_thumb_2e44

Mamma brukade busa och sätta tomtebloss i osten när jag hade namnsdag och jag gjorde detsamma för henne när hon hade svårt att äta i slutet av hennes sjukdomstid. Att Jakob gjorde detsamma för mig gjorde mig såg himla glad, det var värt mer än alla paket. UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e85

Men om vi nu ska prata om paket så är det ju så himla roligt att både få och ge paket och små överraskningar. Jakob överraskade med ett underbart fint paket från min favorit Caroline Svedbom, ska visa lite senare vad som låg i asken. Även Caroline överraskade med en egen liten ask och anteckningsbok, finaste fröken Svedbom <3. Jag hoppade även högt av glädje över Jakobs andra paket, en fotokursdag i april när jag ska få lära mig att fota. Jag är ytterst oteknisk och kör mer på känsla ha ha, men nu jäklar ska jag lära mig allt om bländare, slutare och det som gör bilderna ännu vassare.

Zc8oKyEVQm2Kry41yNCkIw_thumb_2e48

Kände mig helt klart ett år äldre när jag inte kunde slita mig från storasyrrans underbara papper som hon slagit in paketet med. Ha ha skrattar ni om jag säger att jag sparade det, Ida 33 ha ha vad ska man säga!kc2V8puhQveMcc8CoUA_thumb_2e47

Idior är inte bara mitt bloggnamn utan även mitt smeknamn i familjen sedan gammalt.
lSYLbEcvR0kT7JaXleg_thumb_2e49

Storasyrran Lena visste precis vad jag önskade mig, en underbar presentförpackning från favoriten Frank Body! Ni kanske känner igen den som ”kaffeskrubben” som jag kallar den och den här gången har den en underbar kokosnötsdoft mumma!

mpW5OjuiSry9AQO0baE+PA_thumb_2e4a

Nice butt ja tack!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e82

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e84

Sedan blev det kväll och jag fixade inför mig födelsedagsmiddag med några vänner och Jakobs mamma. Födelsedagen till ära bar jag en rosa tyllkjol som jag fick i present på min fruhippa, t-shirt från Juicy Couture och min paljettjacka från River Island. Men den här jackan försvann spårlöst under kvällen, fortfarande inte hittat den. Tog av den vid ett tillfälle sen försvann den, hur det är fysiskt möjligt är ytterst oklart. Betyder det att vår lägenhet är fylld med lite väl mycket glitter om den lyckas kamouflera sig? Måste gå på skattjakt och hoppas att den dyker upp min bästa paljettrackare.

QAEpmlT7R1aUH8C9PXa5ZA_thumb_2e80

Fick glida runt utan paljetter på axlarna men väl med den här snyggingen vid min sida, och det är många strå vassare!

uNSLki12SmislLs0wBROdg_thumb_2e7f

Fyra stökiga busar <3 Dessan, Stina och Nadja – vilka tjejer!
mnw7sMTJREigoIlkUesHOg_thumb_2e53

Apropå pinglor – den här sötnöten Hedda går inte av för hackor. Vi bäddade ner oss och läste om Diddi och Doddo när vi inte spanade på färgsprakande skor i garderoben. Har en känsla av att den här tjejen och jag kommer dela samma passion för glitter och glamour i framtiden, eller det gör vi faktiskt redan!
J7xdPfk9S+mG3J4QTQJ5+Q_thumb_2e4c

Som jag tidigare berättat så är marängtårta och tulpaner synonymt med min födelsedag och bästa tjejerna hjälpte mig med dessa marängtårtor 2.0. Vår lägenhet är förresten överfylld med blommor, finns det något bättre?! Ska fota loss under dagen och alla fina paket som jag inte hann knäppa bild på igår. Idag väntar även en date med sjukgymnasten Janne… och ni vet hur det brukar sluta , jo med en tripp till Mall of Scandinavia!
IXJmlHaLTAm8t0uRNap01A_thumb_2e4b

 

4 Kommentarer
 • Eva
  mars 1, 2017

  Klart du måste spara finaste papperet, det kan man ju använda igen till ngt. Snören som är exclusiva , du vet med mkt burr o pynt är också jättebra att ha . Tex sätta runt en flaska som man skall ge bort osv. Tårtrorna tycker jag ser toppen ut! Bra tips faktiskt. Kram kram

  • Ida
   mars 3, 2017

   Åh ja men eller hur! Frågan är bara vart man ska förvara allt ha ha, men har en liten festlåda med silkespapper, sidenband och lite omslagspapper. Kramar

 • Lena
  mars 1, 2017

  Åh vilket underbart inlägg! Hoppas du hade skoj och haha att du sparar pappret 😉

  Grattis än en gång!

  • Ida
   mars 3, 2017

   Tack bästa systeryster! Ses snart, håll pannan varm kotten. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *