Bröllop, amning i kyrkan och världens finaste vänner

Posted on

Idag är det verkligen skilda kontraster, i helgen vankades det bröllop, uppklädda och håret lockat. Idag har vi röjt i lägenheten, hängt i tvättstugan, tagit svettiga promenader och knappt hunnit kolla mig i spegeln. Elton sover och Jakob håller på att förlänga hans Stokke sleepi säng, jisses vad Elton växer så mysigt men läskigt att det går så fort! Här kommer ett bildregn från helgens festligheter, stort grattis och tack finaste Elin och Gustav för ett magiskt bröllop!

lO3%wuDyR8m4jIiO4M%IHg_thumb_38b8

Bröllopets två par skor, äntligen i högklackat igen som jag längtat!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_38bc

Har alltid med mig min steamer när jag reser, så smidig och effektiv!

Bröllopet hölls i Lidköping och vi bodde en natt på Best Western Plus Edwards och vi var verkligen så nöjda! Hade bett om ett lite större rum om det var möjligt eftersom vi hade med oss Elton och gissa om de tog oss på orden. Fick ett otroligt stort och fint rum, och deras spjälsäng som de ordnat till Elton var också så fin. Tyvärr blev det lite tajt om tid att hinna fixa oss inför vigseln så blev inte några fler bilder från rummet än här på stolen ha ha. Blev förresten så glad att det fanns så mycket mjölkfritt till mig under frukosten, stort plus!z++LGeHTT7eQGGv1bQjafg_thumb_38c4
A3170t%dQ4y%j5dQf%SJkw_thumb_38c6

nKvxowfjS12+%ouQSrGBdA_thumb_38c5Det var lite nervöst inför vigseln, första gången som vi var på ett bröllop med Elton men det gick riktigt bra. Våra kompisar berättade att när deras kille var liten och vi var på ett dop så spenderade de hela dopet i sakristian då han både behövde amma och bajsade. Precis just då, fem minuter innan vigseln skulle börja säger Jakob ”Jag tror att Elton har bajsat”. Jakob skyndade till toaletten med Elton och skötväskan i högsta hugg och hann precis tillbaka innan brudparet skred fram till altaret. Elton hade somnat i bilen på väg till kyrkan så vi hade hoppats på att han skulle sova men icke. Under vigseln så ammade han två gånger och jag fick inviga amningsklänningen, sedan var han nöjd i Jakobs famn då han stod upp och vaggade honom.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_38c3

Is7KZBh7TzGKSDKW60gxVg_thumb_38d1

Världens vackraste brudpar!

När jag skulle planera inför talet till bröllopet insåg jag att det är 15 år sedan jag och Elin träffades även om vi båda är från Skellefteå. Vi träffades när vi pluggade socionomprogrammet i Umeå, jag valde efter några år som socionom dock att ”skola om mig” och pluggade en sväng till.

5kWuQ4G2RwG9H3APnDoFIQ_thumb_38d2

Underbara Helena, som fotat det mesta till det här inlägget!, och hennes Markus. Åh som jag älskar dessa två!NKYCn92dSNKMkd0NcrC6fg_thumb_38ca

Carolina och Sara strålade som vanligt!skwoM69zTbyJEHxauRH6xg_thumb_38c1

Min mystiska prick mitt på kinden… dök bara upp en dag och har varit där alldeles för länge nu. Ska kolla med någon klinik om man kan ta bort den, vill bara inte att det ska bli något ärr men det är segt och gå runt med en ”röd finne” i onödan liksom…

yODGZRHlR1KsE8yEBTfMkw_thumb_38cb

Sedan blev det bubbel, kramar, pussar, glädjetårar och en himla massa god mat och underbara tal. Visst är det magiskt att gå på bröllop! Älskar tal, så kul att se sina vänner ur någon annans ögon. Familj och vänner har ju fått dela så olika delar av en persons liv, tyvärr kunde jag inte lyssna på alla tal då Elton helst ville vara vaken och äta en hel del. Middagen och festen var i ett stort partytält som de gjort så fint och när det vankades amning och försök till nattning kunde vi hänga vid soldäcket vid poolen, inte helt fel det heller.

Ef9%OU74SUOP6Rgb%KzuTg_thumb_38cc

r7FAX94wRL65sgGxWane+A_thumb_38cd

e5+8HtgiSWCEz7g7I8e4gA_thumb_38d0

Mina älskade vänner som jag nu har hängt ihop med i 15 år, herregud vad hände med tiden?!

JiGIN5u9RVaTY6VH20PnpA_thumb_38ce

Brudens glittrande skor som jag faktiskt tipsade henne om, från Valerie & Heelow.

r+NzpnjpThSAywVtvAuOWQ_thumb_38cf

Nu är vi hemma i Stockholm och mellanlandar lite, läs tvättar och packar om, för på fredag bär det av till Kalmar och bröllop nummer två. Elton kommer vara värsta bröllopsproffset och vid det tredje bröllopet i slutet av augusti kommer vi förhoppningsvis ha lärt oss av eventuella tidigare misstag och kan njuta hela kvällen och helt koppla av. Eller? Ha ha, det är verkligen ett helt annat liv nu med lille Elton men jisses så underbart det är.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Loppistävling, keramik och gamla mockajackor