Bröllopsinspiration från soffan

En sak som livar upp här hemma när jag är sjuk är så klart bröllopsplanering! Idag så har jag gått igenom ett gäng bröllopsmagasin som en gullig arbetskollega gett till mig. Har en fin rosa anteckningsbok med vita sidor där jag har samlat idéer och skrivit ner anteckningar när jag tidigare ringde runt och letade bröllopslokaler och nu fylls den med inspirerande urklipp.

thumb_P1100368_1024

thumb_P1100367_1024

Har en vansinnig frossa så jag har tänt ljus i hela lägenheten, varmt och mysigt!

thumb_P1100373_1024

thumb_P1100374_1024

Urklippen blir en hjälp för mig, eller snarare oss!, när det gäller all planering. Jag är den som sitter uppslukad av alla tidningar, böcker och poddar som handlar om bröllop här hemma. Vet inte om det är typiskt kvinnligt när det kommer till bröllop men jag har fått uppfattningen om att det är vanligare att tjejen gör som jag medan den blivande maken planerar på andra sätt.

Jakob är inte så överdrivet intresserad av blommor och andra detaljer som jag älskar att nörda ner mig i men han är väldigt tydlig med vad han gillar och inte gillar.

thumb_P1100371_1024

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Maria
    november 24, 2015

    Bröllops smoking /kostym med fluga till här på bild, ser tjusigt ut. Kan se en sådan elegans på Brudgummen med armen om den vackras Bruden i en förtjusande vals!
    Oh lala

Previous
En liten hjälp på traven…