Bröllopsinspiration

4Kommentarer

Hej på er! Sitter och drömmer mig bort bland alla härliga bröllopsbilder på nätet. Jag älskar alla ljuvliga bilder på tårtor, pom poms, klänningar och dekorationer i ljusa pasteller. Ett år sägs ju gå fort så det är väl lika bra att börja?

TårtaJag älskar idén med dessertbord i stället för en stor bröllopstårta…

Inspo

Kärlek

MR MRS

ManoloEtt par klassiska Manolo Blahniks hade inte varit helt fel att få njuta av på sin bröllopsdag…

Bröllop dukningVilka är Era bästa tips och minnen från bröllop som Ni varit gäster på, eller har du själv stått brud eller brudgum? Dela gärna med Er av Era bästa tips i kommentarsfältet <3.

 

Bilder: Google

4 Kommentarer
 • karin
  juli 31, 2015

  Har man många olika desserter så vill alla smaka av allt, så då går det mer efterrätt än om man bara kör på tårta 😉 har du sett mina magiska bakverk på Facebook? Hon gör fantastiska tårtor!!

  • Ida
   augusti 2, 2015

   Tack för tipsen Karin! Ja det kan nog vara sant… men så vackert och lite annorlunda men vi får se. Ja jag var inne och kikade, verkade jätteduktig så tusen tack för tipset! Kram

 • Johanna Håkansson (snart)
  augusti 6, 2015

  Jag gifte mig 11 juli. Har ej lagt upp så mycket på bloggen men har många bilder på min Instagram du kan se för bröllops tips. Börja med att fundera hur ni vill vigas. Borligt eller i kyrka ? Efter der tänker ni ska bröllopet vara på sommar / Höst? Se över hur många gäster ni vill bjuda osv. Lägg upp en budget. Vi hade vår bröllops fest på Anderslövs Gästis i Skåne. Vilket var super fint och fin innergård allting var perfekt. Vi hade två fotografer som var med och fotograferade hela dagen samt dj som spelade musik och drog igång bröllops festen. Kolla runt lite. Kom gärna med frågor.

  • Ida
   augusti 8, 2015

   Tack för tipsen Johanna! Vi är i full fart med planeringen och om det blir kyrka eller utomhus osv beror på vilken av festlokalerna som det blir i slutändan. Vi kommer troligtvis bli runt 100 personer vilket gör att festlokalerna blir lite begränsade, de flesta tar upp till max 70 st. Håll gärna fortsatt utkik på bloggen och kommer du på fler tips mottages de gärna! Kram Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *