Bröllopspodden

2Kommentarer

Wow vilken morgon! Idag förvandlades vårt vardagsrum till en poddstudio då jag och Jakob har varit med i Bröllopspodden! Bästa Lisa Larsson kom hem till oss tidigt imorse och under förmiddagen har det varit full fart här hemma. Jag som tycker att det är jobbigt att höra min egen röst på band undrar vad tusan jag har gått med på ha ha. Avsnittet kommer ut om några veckor så lova att lyssna! 

JjT%A+7LRcCKZh9IIweWEw_thumb_2bb9

Dagens outfit, glitterbrallor en tisdagsmorgon jajamen!

8Jli5f%kR9iCYwx7fR9sZg_thumb_2bb7

Dagens rekvisita för  att komma in i bröllopskänslan igen.

hkaJa5IFTb6LRsVh6sVgxA_thumb_2bbb

Testing testing 1,2,3….

dELzVes8Rs23ShtzK60gAA_thumb_2bc2

Energiknippet Lisa <3

Under vår bröllopsplanering var Bröllopspodden ett obligatoriskt inslag på mina promenader och vi använde oss även av Lisas webbaserade bröllopsplaneringskurser inför vårt bröllop. I podden kommer ni få ta del av Jakobs frieri, vår magiska vigsel och en del tips till blivande brudpar. Hojtar till när avsnittet finns ute att lyssna på!

v0pAmd+jTSm9xK7OUDf8dg_thumb_2bbf

2 Kommentarer
 • Eva
  januari 17, 2017

  Hej! Jag undrar var du har fått tag på Tintin tavlorna? De skulle min brorsa som är galen i Tintin så vuxen han är gilla .

  • Ida
   januari 17, 2017

   Hej fina! Jakob älskar TinTin så därför har de fått flytta in här, vi köpte dem i en TinTin butik i Visby. Såg att du kan beställa dem på http://www.allposters.se Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *