Bröllopsresa, musik och den där magiska ringen

0

Hej fina ni och glad påsk! Har pausat lite med bloggen under påsken då jag har njutit av riktig kvalitetstid med familjen. Förutom att jag har ätit massvis med påskgodis, busat med syrrans kids och njutit av vårsolen så har jag även hunnit med att fortsätta vår bröllopsplanering.

thumb_IMG_6996_1024

Körde igång med Bröllopspoddens andra del i deras webbaserade bröllopsplaneringskurs. Många kluriga frågor som jag försökte svara på och många saker som jag har skrivit ner att jag och Jakob ska börja fundera på när jag åker ner till Stockholm. Musik är en sådan sak… psalmer och in- utgångsmusik. Några självklara val som jag hoppas går att lösa men in- och utgångsmusik, oj har ingen aning!

thumb_IMG_7003_1024

Sen var det det där med bröllopsresan…. Det är liksom en del som vi faktiskt inte har hunnit prata så mycket om. Jag har på senare tid helt snöat in mig på Santorini! Har ni varit där? Åh lämna tips i kommentarsfältet i så fall! Vart ska man bo, tips på boenden allt ni kan komma på! Vår plan är att åka bort en kortare sväng strax efter bröllopet och sedan åka på en längre bröllopsresa runt januari/ februari.

thumb_IMG_7005_1024

Har ju lovat er att visa bättre bilder på ringen men zoomen på min kamera vill inte riktigt fungera så här kommer en close up genom mobilkamerans lins. Åhhh vad jag älskar min underbara ring, som Jakob faktiskt har designat helt själv. Ni som antingen har designat er egen ring eller testat massvis av förlovnings- och vigselringar känner till alla val som man kan göra och Jakob läste verkligen mina tankar. När jag fick den ”riktiga” ringen blev det nästan ett frieri till ha ha, ska berätta om det sen!

thumb_IMG_7007_1024

Vad har jag annars pysslat med? Har googlat frisörer i Katrineholm, Flen, Södertälje, Nyköping, Eskilstuna ja överallt där det är ett någorlunda kortare avstånd till platsen där vi gifter oss. Vilken skillnad det är mellan frisör och frisör… Har sett några både fantastiska och klart avskräckande bilder på diverse frisörers hemsidor. Har fått några tips som jag ska kolla upp under veckan, men känner ni någon som är grym på hår runt omkring platserna som jag nämnde ovan tveka inte att höra av er. Det bästa är om frisören kan komma ut till slottet så slipper man känna någon stress på själva bröllopsdagen.

cubcakes_large.1444574601

Bildlänk

Sen var det ju det där med tårtan också men det tar vi en annan dag…

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *