By request- så stylar du dina hängselbyxor

0

Blir så glad när ni lämnar kommentarer med frågor och funderingar både på mailen och i kommentarsfältet- fortsätt med det! För ett tag sedan fick jag frågan kring hur man stylar sina hängselbyxor så här har jag samlat en rad inspirerande bilder som kommer få er att hoppa i brallorna fort som attans!

Black-Dungarees-White-Shirt-Monica-Beatrice-Welburn-The-Elgin-Avenue

Jag älskar plagg som man både kan klä upp och klä ner, skinnjackan och hängselbrallorna är två bra exempel. Med en vit skjorta under, ett cool halsband och med klackarna på fötterna funkar hängselbyxorna på vilken fredagsmiddag som helst. Med en kavaj hängd över axlarna blir looken ännu mer ”sit down dinner”.

streest-style-denim-overalls-trend-2014-3

Bildlänk

Ett par hängselbyxor bör enligt mig vara tajta i rumpan för att få ett mer dressat intryck. Risken finns annars att du ser ut som att du är på väg till Bauhaus för att köpa ett nytt set hammare och spik, det vill i alla fall jag gärna undvika. Köp ett par i modell kortare och sätt skorna i fokus, kommer garanterat ge dina brallor en hög modefaktor.

4_heidi-klum

Det är den här stylingen a’la Heidi Klum som i alla fall jag vill undvika…

leather-overalls-trend

Bildlänk

50075cbd85269ebbffe6572319ac0f20

Det bästa stylingtipset är ett gott självförtroende!

KYLIE-JENNER-Out-for-lunch-in-Miami-03

Kylie Jenner sportar hängselbyxor från Asos på shoppingrundan.

Våga testa ett par hängselbyxor i ett annat material än klassiska denim. Ett par i skinn ger en kaxig attityd medan ett par i tyg ger ett mer uppklätt intryck, som här på Kylie Jenner. Kylie ger sin look ett mer ungdomligt intryck med den magkorta tröjan, våga testa du också!

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 10.17.47

Vad ska man då ha under hängselbyxorna? Min nya favorit att styla med är den här toppen från Gina Tricot. Jag har den i grått och i vitt och är perfekt att bära under hängselbyxorna. Älskar tjockleken på den och att den är kabelstickad, ger ett lite mer klätt intryck. Toppen är i 100 % ekologiskt bomull och är lika snygg även till kosymbyxorna.

hmprod

Tänk den här tröjan till ett par svarta hängselbyxor och svarta pumps- klockrent!

hmprod

Tänk kontraster och addera lite skimrande guld till din outfit.

Kör hårt tjejer och tagga mig gärna på Instagram så jag får se hur ni stylar era hängselbrallor.

dungarees6

Länk

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *