Christmas time

2Kommentarer

Hej på er! Sitter här på söndagsmorgonen och blickar tillbaka på en fantastisk julvecka. Jag och Jakob firade julen i Falun där min lillasyster bor. Mina föräldar kom också ner och det var så otroligt mysigt. Min syster har två underbara flickor och finns det något mysigare än att fira jul när det finns barn med?

 

Julgran

Den 23:e var det enligt tradition dags för Bingolottos uppesittarkväll… och enligt tradition blev jag utan vinst men hann planera både en och två gånger hur jag skulle spendera storvinsten som tyvärr aldrig kom.

Bingolotto

Jul

Frossade i gottigheter

 I min familj har vi som tradition att vi går i kyrkan på julafton. Jag tycker att det är otroligt stämningsfullt och ett vackert sätt att inleda julafton.

Kyrka Jag utanför Kristine kyrka, Falun

Efter några dagar i Falun så kom mamma och pappa och hälsade på i Stockholm. Vi njöt av ett stämningsfullt Sigtuna och sedan ett besök till Steningeslott. Hur underbart är det inte att äntligen få njuta av solen! Älskart!

Sigtuna Ida

Sigtuna Idior

Sigtuna

Steninge

Steningeslott

Steningeslott

Steningeslott

2 Kommentarer
 • Lisa
  december 28, 2014

  Hoppas du och familjen haft en riktigt fin jul och kunnat rå om varandra! Ni önskas alla en god fortsättning! Hoppas vi ses snart. Kul att följa din blogg! Kramar

  • Ida
   december 29, 2014

   Åh tack fina Lisa! Julen har varit helt fantastisk, hoppas att du haft det minst lika bra och njutit till fullo.

   Blir så glad att du vill följa bloggen! Saknar dig <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *