Dagens outfit

0

Vädret ute är minst sagt grått, snön håller på att smälta bort och det är ett enda stort slask ute på gatan. Jag har gått in i en ”det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” fas så jag vägrar frysa och går runt i snowboots och någon av mina fuskpälsar med en tunn dunjacka under. Idag kör jag dessutom på den här supermysiga västen, ha ha hur ofta brukar jag skriva att jag bär väst? Älskar den! 

9sgLWl7IRpWlE21aRfhAng_thumb_2fbe

Ska till Malika och fixa naglarna om några timmar, ser ni att min långfingernagel gått av helt… Lite halvsnyggt limmat av mig.
i6hTVJY6QPuTbrBJduw_thumb_2fba

PgRQMtTJRveM+CI4QpXQZQ_thumb_2fbb Det roliga med den här västen är att jag hade köpt den i svart när jag var hos min syster i London för flera år sedan. Den dagen som jag köpte västen skulle jag åka hem så jag hann inte visa den för Lena som var på jobbet. Några dar senare fyllde jag år och vad tror ni att hon hade köpt? Jo, västen! Ha, ha vad är oddsen! Som tur var så hade hon köpt den i svart, eller om det var tvärtom, men i rätt storlek dessutom. Vi känner varandra rätt väl då man lyckas hitta så rätt.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2fc9

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *