Dagens outfit

6Kommentarer

Den här veckan har som jag tidigare berättat inneburit sanslöst tidiga mornar och massvis med jobb så jag har inte kunna uppdatera så mycket som jag velat. Idag har dock kameran fått arbeta och gått varm så att jag ska kunna bjuda er på en massa härliga inlägg. Passar på att visa er dagens outfit medan Jakob fixar i köket, rostas och rödtjut ska strax serveras. Älskar att ha en man som är grym i köket! 

tRzCxXfGSyqWIWjcHNV0NA_thumb_301b

11A6s8srRbGvO4cPFvSCDQ_thumb_301d

Så här såg jag ut tidigare idag när vi hängde på söder. Jag brukar inte vara så förtjust i Södermalm, aldrig varit, så därför är jag av naturliga skäl i stort sett aldrig där. Men efter att ha besökt inredningsbutiken Brandstationen så får jag nog ta och tänka om för nu tror jag att jag kommer hänga på Hornsgatan 64 var och varannan dag. Bjuder på bilder från den underbara butiken under morgondagen.

br8HdKNfTO6hLkWnottq%Q_thumb_301c

Undrar ni vart mina plagg kommer ifrån så jag berätta att jackan är en gammal rackare som hängt med i många år, fyndad på BikBok i Skellefteå under en julrea. Tröjan och kjolen kommer från Zara, och kjolen fick ut och göra premiär idag. Älskar silverfärgen, det lyxiga materialet och den lite sportiga midjan. Väskan kommer från Mulberry, halsbandet från Caroline Svedbom och skorna från Nike.

Hoppas att ni njuter av helgen! <3

6 Kommentarer
 • maria
  mars 18, 2017

  Ida är tjusig som en klassisk Hollywoodstjärna!

  • Ida
   mars 20, 2017

   Men åh finaste du så söt du är! Kramar

 • Lena
  mars 19, 2017

  Haller med Maria, sa tjusig!

  • Ida
   mars 20, 2017

   Puss och tack! Kramar

 • Eva
  mars 20, 2017

  Visst är det toppen att sneakers passar till alla outfits! Classy lady och mjukt på fötterna i samma pkt Kram kram

  • Ida
   mars 20, 2017

   Verkligen! Längtar så tills jag får inviga mina nya som jag köpte i helgen… extra allt om man säger så he he! Stor kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *