Dagens outfit

8Kommentarer

Äntligen fredag! Den här helgen är min tanke att bara ta det lugnt, hinna fika med min kompis Emelie som är i stan och kanske hitta den där perfekta skötväskan. Det känns ju helt omöjligt att jag och Jakob ska kunna enas om en väska så jag tror att vi får slå till på varsin. Idag har jag unnat mig ett stort fång med tulpaner och någonting nytt till lägenheten, en sak som jag tidigare inte unnat mig då jag skulle leva shoppingfritt. Tänkte visa er imorgon! 

Mg79BHeCQfSM1iV4bRwNWw_thumb_33c3

ABFR4VeFR8uQ8V8+gLg_thumb_33c1

Jakob skyller de suddiga bilderna på att det redan hade mörknat när jag bad honom att ta en bild… oklart om det är det eller handhavande fel ;). Man får vara glad att han ställer upp och fotar så lite suddigt eller ej så här ser jag ut idag. Den här kjolen var det första jag köpte när jag insåg att allt satt åt för hårt i midjan, från Vero Moda. Köpte den även i grått och den är så sanslöst skön, såg att den fanns på rean nu så skynda fynda säger jag bara. Perfekt gravid som icke gravid!

L3I1jL2bQhqNk4wMpT3FQg_thumb_33c0

Det har varit fullt upp med besök sedan julen så ser faktiskt fram emot en otroligt lugn helg. Har fått låna så mycket barnkläder från min vän Sanna så tänkte sortera dem i den nya byrån som vi köpt till busen i magen och bara vara. Hoppas att ni får en helt underbar helg!

8 Kommentarer
 • Hanna
  januari 13, 2018

  Vi har köpt skötväska från Day et. (hittade den på boozt) gick hem både hos mig och mannen, tips!

  • Ida
   januari 13, 2018

   Åh tack för tipset ska kika! Är själv lite fundersam på en Louis Vuitton Neverfull eller Speedy… ska på stan idag och kika! 🙂 Kramar

   • Hanna
    januari 13, 2018

    Slug anledning att köpa en om inte annat haha man får inte vara dum, jag har en Neverfull kanske kan använda den också, ett minus att den inte går att stänga upptill bara..

    • Ida
     januari 13, 2018

     Ha ha exakt! Man får inte vara dum ;). Dock är det oklart om Jakob kommer gå runt med den ha ha! Det finns ju ”innandömen” (säger man så?) som man kan lägga i för att få bättre fack, dock går den ju inte att stänga som sagt. Klurar därför på en stor Speedy med axelrem. Vilken vagn har ni köpt? Kramar

 • Lotta
  januari 13, 2018

  Ni kommer att vilja ha en skötväska som går att stänga. Men viktigast är att den har många små fack, för ni kommer att ha många pryttlar i den där väskan som ni ska släpa runt på överallt. Det är oftast inte läge att stå och leta efter grejer när bebis skriker. Lycka till med väskletandet!

  • Ida
   januari 13, 2018

   Hej bästa Lotta och tack för tipset! Hrm… att tänka praktiskt är inte alltid prioriterat här ha ha men nu får man kanske så smått börja tänka om…. Jag vill så gärna hitta en väska som känns schysst och inte ser ut som en ”klassisk” skötväska om du förstår vad jag menar… Håll tummarna för mitt letande idag! Kramar i massor

   • Lotta
    januari 13, 2018

    Haha! Nej jag vet att det här med att tänka praktiskt inte är prio för dig, det är därför du har såna som mig i din vänkrets 😉 Men jag förstår vad du menar med ”klassisk” skötväska, särskilt för dig som är så intresserad av fina väskor. Jag håller tummarna för att du hitttar en som både är praktisk OCH snygg <3 Kram!

    • Ida
     januari 17, 2018

     Ha ha behöver komma ner på jorden ibland 😉 Puss, Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *