Dagens outfit

Ikväll har jag och Nadja lyssnat på Charlie Söderbergs föreläsning ”Balansekonomi- vad är ett rikare liv för dig?”. Jädrans vilken bra föreläsare han är, otroligt inspirerande! Men nu var det inte det som inlägget skulle handla om utan dagens outfit, eller snarare gårdagens outfit.

P1060887

Så här såg jag ut igår när jag var och käkade middag på Vapiano med mina norrlandspinglor. Hade på mig mina utsvängda brallor från Gina Tricot och mina älskade pumps som jag köpte i London när jag var där senast. En enkel outfit som livas upp av gulddetaljerna i byxorna och de überspetsiga pumpsen.

P1060869

Hoppas att ni har haft en mysig kväll! <3

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Vänner, tandoorikyckling och en jäkla massa fotbollssupportrar