Dagens outfit

2Kommentarer

Hej fina ni <3 Har precis ätit middag och snart sett klart ännu ett avsnitt av O.C. Den här serien tar verkligen aldrig slut! Känns som att säsong 4 verkligen spårade ur men nu måste jag ju se klart. Hur som helst- så här såg jag ut idag. Igår hämtade jag ner så mycket höstkläder från vinden som jag helt hade glömt bort som bl.a. den här kjolen som jag köpte förra året hemma i Skellefteå. Toppade med mitt Moschinobälte som jag fick av Jakob i födelsedagspresent, höjer vilken outfit som helst!

thumb_img_1814_1024

Blev så himla förtjust i den här looken så jag tror att jag packar ner den i resväskan upp till Skellefteå så får ni se en lite bättre bild. Och apropå resväskan, dags att packa!

2 Kommentarer
 • Angelica
  oktober 24, 2016

  Åååh, kjolen var ju riktigt snygg!

  • Ida
   oktober 24, 2016

   Åh tack fina! <3 En riktig favorit! Kram Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *