Dagens outfit, ringjakt och ett svettigt gympass

0

Jepp, så har dagen sett ut so far! Steg upp i hyffsat god tid för att hinna med ett tungt styrkepass på förmiddagen. Eller hur som helst så kändes det tugnt, att träna tidigt på morgonen är inte riktigt min grej. Men armar, mage och rygg fick sig en rejäl omgång!

Under eftermiddagen har jag och Jakob varit och tittat på förlovningsringar igen. Jag har en bild i huvudet precis hur jag vill att min ring ska se ut och eftersom jag förhoppningsvis kommer bära ringen resten av mitt liv så vill jag att den ska vara perfekt så det får helt enkelt ta sin lilla tid.

IMG_3044Jag tror dock att jag har hittat ”the one”, inte bara när det kommer till val av blivande make, utan även ringmässigt…. Det var kärlek vid första ögonkastet.

P1060166Världens bästa pojkvän, fästman!, fick agera bloggfotograf. Jag är så tacksam för hans tålamod och mina ”nej mina ben blev ju jättekorta” kommentarer. Idag var det ingen bra fotodag men så här såg jag ut tidigare idag.

IMG_3077Genade genom en skogstig på vägen hem och höll på att vricka foten. Högklackat och snåriga stigare går inte ihop, ska komma ihåg det nästa gång.

Nu ska jag ta tag i hemmet, ser ut som att en virvelvind (läs Ida ) dragit fram. Hoppas ni har en fantastisk dag i solen!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *