Dan före dan före dopparedan

0

Nu är det äntligen julledigt! Tre hela dagarna får jag spendera med min älskade familj i Falun och jag åker redan med ett tåg som går strax efter klockan 6 på morgon imorgon. Jag och Jakob kommer tyvärr inte fira julafton ihop i år, Jakob har firat med min familj de senaste två åren så jag tyckte att det var dags för honom att få fira med sin familj. Eftersom det blir första julen utan mamma så känns det extra viktigt att få vara med min familj så vi får helt enkelt dela upp oss i år. Ikväll ska vi byta julklappar och äta lite extra gott, undrar om vi även ska öppna julklapparna ikväll eller om det blir först på julafton. Tror nog att jag vill spara min, eller kan det blir paket i plural?!, tills julafton. 

76u6c5nat16bm3tm0vwgig_thumb_2b64

Vi köpte vår Kungsgran på Plantagen för snart två eller tre veckor sedan. Den har knappt släppt ett enda barr, så nöjd!

bbhfqi22qoax07tnds1wdq_thumb_2b62

I vår gran hänger lite julpynt som jag tagit med mig ner från Skellefteå. Den här ängeln påminner så mycket om mamma, tror att de är hennes från början eller så är de köpta när jag och mina systrar var riktigt små. Älskar att ha framme saker som påminner om mamma.

v2unysgrggzts6duif7uq_thumb_2b60

mcrjh7zgrbujzdylxxpjq_thumb_2b70

Temat på allt här hemma är verkligen guld, ha ha! Spelar ingen roll om det handlar om julklappspappret, ljusstakarna eller vardagsrumsbordet. Älskar de fina etiketterna som ni hittar HÄR.

ln8pqossnqnt1xfraopa_thumb_2b6e

rfyml8vasawlqvkwf3musq_thumb_2b6c

jf0ojoupsb1bkob2a1oma_thumb_2b6b

En modern variant av julklappssäcken, en present från min fina lillasyster Anna.

yadn6dxvsxaggvsztfsqhq_thumb_2b5d

Nu ska jag packa det sista i resväskan, lite oklart hur jag ska få plats med kläderna bland paketen. Tur att vi har samma storlek jag och syrrorna, jag får sno något från dem om det krisar ;). Puss!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *