Dan före dan

0

Uppladdningen är stor här hemma. Jag och pappa ser på Bingo Lotto med varsin lott medan Jakob slår in paket och rimmar och hans bror Jonatan steker köttbullar i köket. Nu är det inte länge kvar tills julklappspappret flyger i luften, prinskorvarna tar plats på tallriken och då vi önskar varandra en riktigt god jul. I sedvanlig ordning så kommer vi att inleda vår julafton med ett besök i kyrkan där vi ska njuta av det klassiska julspelet och magisk musik. Så här såg det ut förra året, åh blir alldeles rörd när jag tänker på det.

I år kommer vår älskade Elton bli julaftonens huvudperson. Eller han är ju vår huvudperson vilken dag i veckan det än är så det spelar inte så stor roll om det är julafton eller en regnig torsdag.

Om ni inte redan har morgondagens planer färdigspikade så vill jag passa på att slå ett slag för Gustav Vasas kyrka vid Odenplan kl 11.

Imorgon lär det vara fullt upp så jag vill passa på att önska er alla underbara läsare en riktigt god jul. Ta hand om varandra, stanna upp, njut och kramas för det tänkte jag göra.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *