Det handlar om att strukturera, en dörrmatta i leopard och en grönskande balkong

Posted on

Visst är det härligt när man kan inspirera sig själv till att bli bättre? Ha, ha jag kände själv efter gårdagens inlägg om att vilja mer än vad man hinner att något var tvunget att göras för en effektiv och välmående söndag. Det som var högst upp på min ”jag vill men hinner aldrig”-lista var balkongen så därför steg jag upp tidigt, åkte förbi jobbet och gjorde bort några saker inför veckan som kommer och hängde mer eller mindre på låset när Ikea öppnade. Man är ju inte särskilt sugen på att hänga på Ikea i dessa coronatider så det gjorde också att jag var där tidigt och handlade väldigt effektivt. Ikea hade gjort många bra åtgärder i dessa tider så stor tumme upp för speciella köer utomhus, alla kassor öppna, stängd cafeteria och en massa andra saker.

Åter till min shopping! Jag skulle bara köpa nya dynor till balkongen men kom hem med gardiner, som egentligen också var prioriterat nu när Ikea själva kom på att grå ”mudd” bakom tunna vita gardiner inte var en hit, en stor monstera, ramar, förvaringslådor och det bästa- en dörrmatta i leoprint! Ni som är Sex and the city slavar förstår hur jag tänker med att leomattan sopade just mattan, sorry för dålig ordvits, av vår gamla såsom Carries överdådiga brudklänning. Känns rimligt att jämföra en Ikea dörrmatta med en Vivienne Westwood blåsa?

Eftersom vi har världens finaste naturområde bredvid oss så är det väldigt mycket grönska runt vår balkong och jag ville ta balkongen även tvärsöver gatan hem till oss och slog till på två stycken insynsskydd som är täckta med fejkblad och det blev så ombonat och fint. Jag funderar på att köpa fejkade blommor och sätta dit som en blomstervägg… eller så sansar jag mig lite vi får se. Jag är lite allergisk mot den beigefärgade plåten på balkongen så får se om jag investerar i ytterligare bladväggar eller om jag fäster något tyg. Fejk it til you make it right?

Så här ser bladväggen ut från start sedan kan man dra ut den beroende på den höjd och bredd som man önskar. Ni ser lite bättre på min Instastory men ska ta bättre bilder under veckan.

Imorgon är det en ny vecka och lite nya rutiner här hemma. Måndagar kommer numera att bli min dag, en dag att inte stämma av med Jakob utan bara vara. Jag ska fixa naglarna och sedan får vi se vad jag hittar på. Mer om våra nya familjerutiner kommer nästa vecka, sov gott!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Lena
    maj 17, 2020

    Spännande! Ser framemot bilder och en monstera jaaaa! Bästa

Previous
Att vilja så mycket och hinna så lite