Det här med frukosthypen..

0

Sociala medier florerar med drömmiga bilder på fotovänliga chiapuddingar, acaibowls och själv känner jag bara que?! Jag handlade under helgen hem osötad mandelmjölk, bär och chiafrön med en förhoppning om den här nyttiga och mumsiga känsla men det smakade ju ingenting ha ha! Testade med frön från vaniljstång, ingen skillnad, och även vaniljpulver med jag får liksom inte till det. Tror jag återgår till min yoghurt och müsli och låter någon annan stå för de drömmiga frukostbilderna.

fullsizeoutput_28f7

Sitter ni inne med ett dunderrecept så måste ni lämna en kommentar, kanske finns det hopp även för mig att bli frälst.

fullsizeoutput_28f6
fullsizeoutput_28f9

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *