Det verkar bli ett nyår i alla fall….

2Kommentarer

Hej bästa ni från en feberfri Idior! Lycka! Jag har till och med tagit mig ut genom dörren idag, första gången på 5 dagar. Gick en promenad till posten och hämtade ut mitt glittrande paket från Zara och köpte med mig pensionärsbullar hem för att fira. Eftersom jag piggnat på mig kör vi nyårsmiddag hos oss imorgon, åh vad jag längtar! Idag ska jag bara plocka och fixa här hemma, så får Jakob köra handling imorgon och jag fixa blommorna. 

p2900449

Men vad tror ni… ska vi köra guldtema imorgon? Ha ha! Gjort en härlig beställning hos Kalasdekorationer som ni får se imorgon!

2 Kommentarer
 • Lotta
  december 30, 2016

  Jag har nog förväntat mig att det blir guldtema imorgon!! Man behöver väl knappt ta på sig nåt glittrande, det är bara att linda in sig i nån av dina dekorationer så är outfiten kirrad

  • Lotta
   december 30, 2016

   😉 skulle det vara på slutet 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *