Drömmar om marmor

0

Efter vår vattenskada i köket har jag helt snöat in mig på att spana in snygga golv. Det är verkligen en djungel och ska man byta golv vill man ju satsa på både ett tidlöst men modernt golv och för mig är drömgolvet utan tvekan av Cararra marmor. 

Gres-porcellanato-effetto-marmo_Ceramiche-Coem_Marmi-Bianchi_Carrara-75x753När jag har spanat runt på golv så har jag läst lite om Carrara marmorns nackdelar som att den inte är så slitstark för det pris man får betala men jag har hittat en lösning! Hos Golvpoolen läste jag om granitkeramik som skyddar ytan och gör att materialet inte blir lika poröst som äkta Carrara marmor, materialet behåller alltså en repfri och blank yta!

Ceramica-piastrelle-bagno_Coem_Marmi-Bianchi_Carrara-75x75_Mosaico-Intreccio3

Bildlänk

Hittade bara bilder på badrum men golvet ska funka minst lika bra till kök! Visst vore det snyggt med riktigt stora plattor som på bilden? Ska sälja in idén till Jakob så fort han kommer hem från jobbet.  Vet ni det bästa? När jag pratade med Golvpoolen fixade jag en rabattkod till er läsare, koden IDIOR ger er 10% rabatt på allt kakel. Perfekt om ni också går i renoveringstankar!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *