Drömmer mig bort…

0

Nu befinner sig hela min familj i Thailand där min storasyster ska gifta sig med sin Tom… igen! De bor i London och Tom är från Nya Zeeland och i somras hade de ett litet bröllop i London för att göra den praktiska biten klar om man säger så för att sedan ha sitt stora riktiga bröllop i Thailand. Thailand blev liksom mittpunkten för Lena och Toms två familjer och släkter så därav destinationen. Min graviditet har dock gjort att jag och Jakob fått avboka våra biljetter men jag njuter av alla uppdateringar som jag får från gänget på beachen. 

5hrvjAcHSMyKY7wXcpbK7g_thumb_33b6

Vad säger man… Kommunhusen i London skiljer sig lite mot Sverige eller vad tycker ni?

uCcQsHPmQOq%7Zhe32K3RA_thumb_33b0

Nygifta i somras! Jag och Toms ena bror agerade vittnen och fick stolt posera med brudparet på trappen. Här var jag gravid i vecka 6 och hade dagen innan berättat för min älskade storasyster att hon skulle bli gudmor åt en liten rackare <3. Känns som evigheter sedan!
buJu2yt2SPujHfTMmXTSvg_thumb_33b3

lXtfs2H7T%aglIfkI7XwjQ_thumb_33b4

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *