Dunbutiken på 1 minut

0

Som de flesta av er redan vet så är det min kille, eller snarare fästman ha ha kan inte vänja mig vid det ordet!, som är grundaren till Dunbutiken. Det hela började med när vi var på semester på Gotland och bodde på ett riktigt lyxigt boutiquehotell med otroligt härliga täcken. Vi beslutade oss för att själva köpa riktigt bra och lyxiga duntäcken och på den vägen är det.

Här har jag hjälpt Jakob och Zacke, som numera är delägare i företaget, att spela in en kort informationsfilm om Dunbutiken. För att ha spelat in filmen med två stycken iphones tycker jag att vi lyckades riktigt bra!

Vad gör ni idag? Själv ska jag bege mig ut på biljakt då jag parkerade bilen någonstans i närheten vid ett trött tillfälle men vart den står? Ja du…de har jag ingen aning om så nu börjar biljakten.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *