Dunbutiken

0

Äntligen har jag möjlighet att berätta för er vad jag pysslat med den senaste tiden. Min sambo Jakob är grundare till Dunbutiken.se, en e-handel där han säljer dunkuddar och duntäcken av högsta kvalitet samt även sängkläder och lite annat. Jakob och hans kompanjon Zacke kommer att öppna en konceptbutik på Grev Turegatan i Stockholm inom kort och gissa vem som har fått äran att driva inredningsprojektet?! 

Dunbutiken

Den senaste tiden har präglats av inredning fullt ut och det har varit svårt att inte säga någonting innan, men nu är allt underskrivet och klart. Det är så otroligt mycket som ska fixas inför att butiken ska öppnas- lokalen ska delvis renoveras, färgprover ska tas fram, snygga påsar ska beställas, möten kring butiksinredningen hållas och öppningsevent ska planeras. Killarna får tillgång till lokalen den 1 april så från och med det datumet kommer jag i stort sett bo i lokalen tror jag.

Tyger vHar spanat in snygga tyger till butikens inredning

Mitt mål är att skapa en lyxig boutiquekänsla där kunderna i en lyxig och avslappnande miljö kommer att få uppleva service i världsklass som i sin tur kommer bidra till en bättre sömn. I projektet har jag tagit in det fantastiska företaget Resize Design där vi hittills har beställt all större inredning från. Viktor och gänget på Resize Design är så otroligt gulliga! De lyssnar på våra idéer, funderar, kommer med många egna förslag och är otroligt roliga att ha med i projektet.  En annan sak som jag älskar med Resize Design är att de producerar alla möbler i min och Viktors hemstad Skellefteå.

Resize Design Idior IdaFrån en AW tillsammans med Resize Design på Grand Hotell tidigare i år

Eftersom jag ligger hemma i feber så blev avstämningsmötet igår på telefon med resten av gänget; Jakob, Zacke och Seble. Vi har gått igenom mina och Sebles tankar kring öppningseventet och beställningar som ska göras.

Dunbutiken

Färgprover

Hoppas ni vill vara med och följa min och Dunbutikens resa till konceptbutikens öppning och dess fortsättning.

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *