Efter regn kommer solsken

Posted on

Visst är det underbart när en riktig skitdag följs upp av solsken, gott humör och en helt annan känsla i kroppen? Jag vet faktiskt inte vad som hände igår, allt blev liksom fel redan från start. Jag hade sovit dåligt, bråkat i en dröm, kände mig lite småkrasslig, det var dåligt väder och allt var bara fel. Ville bara att dagen skulle gå över men den slutade hur som helst riktigt fint med en promenad, en väldigt fin present till Larven som Jakobs mamma kom över med och Husdrömmar på tv. Imorse vaknade jag på min rätta sida igen och idag känner jag att jag ler ikapp med solen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_35cfVissa plagg är extra mycket mamma för mig som bl.a. den här gula morgonrocken som jag minns redan från när jag var liten. Den är så mjuk och helt som ny trots att den har många år på nacken. Blir alldeles varm i hjärtat av att bära den och den hänger med till förlossningen som ett minne av mamma. 

Idag är det en dag till vårt beräknade datum, BF, och enligt min gravidapp har 99,6% av graviditeten passerat. Larven verkar dock inte ge några som helst tecken på att vilja komma ut förutom att man märker att den har det trångt inne i magen. Både igår och idag har busfröet tryckt på extra mycket och jag börjar bli lite orolig att ”lilla Larven” helt plötsligt blivit ganska stor. Är ju i och för sig tacksam om den ärver Jakobs långa ben, alltid önskat mig långa ben ha ha, men just nu får den gärna vara modell mindre för att underlätta för mamma när det väl är dags att komma ut.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_35ce

Så här vackert var det i helgen när jag och Jakob var ute på Lidingö och lika magiskt lyser solen idag.

Ställde som vanligt ingen väckarklocka och inser att jag sover längre och längre men så får det bli. Vaknade strax efter 9 och åt en riktig brakfrukost, tog en varm dusch och gick sedan på en timmes lång promenad. Det är så sanslöst vackert väder ute så att vara utomhus är det enda jag vill just nu. Tänkte strax bege mig ut på tur nummer två och kanske slinka in på en second handbutik som ligger ungefär halvvägs på min promenad, alltid lika kul att se om man springer (okej fel ordval i gravidvecka 40…) på ett fynd eller inte.

0BCRpRSO4sCt5tZqPSQ_thumb_35d1

När jag var liten älskade jag att dricka varm choklad och äta limpmackor utomhus, det är något som jag ser framemot att få göra med Larven med.

Hur som helst, ville även passa på att säga tack för att ni alla är så otroligt peppande och omtänksamma. Ni lämnar så fina spår av kärlek här i kommentarsfälten och på Instagram vilket värmer otroligt mycket. Larven är nog lika punktlig som sin mor så jag hoppas på att filuren vill säga hej till mamma och pappa imorgon. Min kära man är mer utav en tidsoptimist så det är kanske redan nu som det kommer avgöras vem Larven brås på….

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Eva
  mars 20, 2018

  Min svärmor säger alltid lite vulgärt att de inte kommer ut lika lätt som de kommer in 😉 tummar för att det blir hyfsat smidigt iaf

  • Ida
   mars 20, 2018

   Ha ha är rädd för att svärmor har rätt! Kramar

Previous
Älskade frukost!