Efterlysning: Högt spjälsängsskydd

Efter att ha suttit och googlat och letat till förbannelsen så vänder jag mig till er mina bästa läsare. Ni brukar alltid komma med så bra lösningar och förslag så här kommer en knivig rackare för er att klura på. Elton har älskat att busa i resesängen här hemma hos pappa. Han älskar att dra sig upp och övar på att gå genom att hålla i sig längst kanterna. Han älskar dock också att släppa taget och skrattar som en galning när han faller ner mot de mjuka sidorna. Hur underbart det än är att se honom busa så så blir jag livrädd att han kommer vilja göra samma sak i sin Stokkesäng hemma och slå i huvudet. Så… min efterlysning lyder finns det höga spjälsängsskydd? Han vill som sagt gärna stå upp i sängen och blir livrädd vid tanken att han ska ramla och slå bakhuvudet i spjälsängen. Sy eget verkar vara tipset på nätet men för de som känner mig väl så går inte ekvationen Ida och sy ihop så där superbra… Hur ska man tänka och hur gör ni som har barn som är eller har varit i Eltons ålder?

Det här är den enda bilden som jag kunde hitta på Eltons sängen, en bild som togs innan han  föddes och innan jag hade satt dit hans nuvarande spjälsängsskydd. Tänker att jag kanske måste ta bort sänghimlen nu, har en känsla att Elton kommer försöka slita ner den så fort tillfälle ges…

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

11 Comments
 • Sofia
  februari 1, 2019

  Jag tänker rent spontant att man borde kunna sätta ett till spjälskydd ovanför det ni har nu, de knyts ju fast, eller iallafall det jag har knyst både uppe och nere.

  • Ida
   februari 14, 2019

   Sofia, älskar nytänket! Kan funka ju! Vårt är ca 40 cm och lyckas inte hitta några högre… att sy vågar jag mig inte på ha ha! Stora kramar

 • Julia
  februari 1, 2019

  Garbo & friends har fina spjälskydd som är tjockare och högre. Kika in dom! Kram

  • Ida
   februari 14, 2019

   Åh Julia de har så mycket fint, Elton har sängkläder från dem. Dessvärre hittar jag inga högre än de 40 cm som vi redan har. Hojta till om du hittar! Kramar

 • Andrea
  februari 1, 2019

  Ng baby har jättefina höga spjälskydd!

  • Ida
   februari 14, 2019

   Åh jag hittade ett från dem som jag vid första anblick trodde var 60cm, en med volanger i mitten, men det verkar mer som att de menar att de passar till en 60 cm hög säng… Klart oklart. Jakten fortsätter, skicka gärna en länk om du hittar högra än 40 cm. Kramar!

 • Anette
  februari 2, 2019

  Hej Ida och tack för senast – så roligt det var att ses igen!
  Testa med en eller två sovormar. De är ju tjocka och mjuka och du kan ha de ovanpå varandra om du vill.
  Kram till er!

  • Ida
   februari 14, 2019

   Åh bästa du tack själv så otroligt mysigt att ses igen! <3 Ha ha åh tror du? Ja varför inte! Nytänk är alltid spännande! Puss och kram <3

 • Anna
  februari 4, 2019

  Hej! Vi har en likadan säng. Använder ett högre skydd från Lexington. Super bra! Lycka till!

  • Ida
   februari 14, 2019

   Hej Anna och tack för tipset! Googlat men inte hittat högre än vårt, vårt är 40 cm om jag minns rätt men jag vill hitta i 60cm. Hojta till om du ser ett! Kramar

   • Anonym
    september 1, 2020

    Vart kommer det i 40 cm ifrån??

Previous
Insnöad