Eltons första förkylning, fyra veckor med åska och ett glimrande paket på posten

Alltså oh my! Ber verkligen om ursäkt för att bristen på inspiration här inne just nu och att jag inte hinner uppdatera lika mycket som jag skulle vilja men de tuffa tiderna här hemma avlöser varandra. Eltons mage har fortfarande inte kommit igång. Han är inte helt förstoppad men stackaren får verkligen kämpa och det som kommer ut är stenhårt, usch hjärtat brister. Vi har börjat med Laktulos men inte märkt av någon skillnad ännu, är inne på dag fyra nu. Sedan har vår lille älskling dessutom fått sin första förkylning och påbörjat ett nytt språng. Idag behövs det många koppar kaffe vill jag lova!

Vår älskade tuffing som försöker hålla modet uppe och det går i korta perioder <3

Idag är det inte lätt att vara varken liten eller stor, vi är nog lika slutkörda båda två eller kanske alla tre. Jakob ska dessutom jobba i helgen så det blir ännu mer tid här hemma för bara mig och Elton. Som tur är så fick vi en någorlunda bra natt här vilket var så skönt. Bävade lite inför natten med tanke på hur kvällen var. Elton brukade tidigare tycka att ”Näsfrida” som man suger ut snor med hos små barn var så spännande men nu är den en pina. Fick dessutom en uppdatering att Elton gått in i sitt sjätte utvecklingssprång nu och enligt kalendern så har vi en fyraveckorsperiod med åskmoln framför oss, uttrycket ge mig styrka har sällan känts så passande.

Bärselen är extra populär nu då Elton kan vara nära mig och ha huvudet upprätt. Väldigt skönt för min inflammation i tummen och handleden att slippa bära dessutom.

Fredagskvällen spenderades i tvättstugan, ha ha så såg inte mina fredagkvällar ut tidigare kan jag lova. Jag hade i och för sig silverglittrande brallor och mina silversandaler på mig, glammigare än så blir nog inte en kväll i tvättstugan. Det blir så mycket tvätt sedan Elton började äta barnmat, trots haklapp från Ikea som man även trär in armarna i så behövs både Eltons, mina och Jakobs kläder tvättas bara efter några timmar. Vår nya lägenhet komma att ha tvättmaskin och torktumlare i badrummet, sådan lycka! Hur som helst så kom jag på att jag inte hade kollat posten igår och gissa om jag blev överraskad när HM skickat min glammiga H&Moschino beställning med illfart.

I vanliga fall tycker jag att man får vänta en evighet på HMs leveranser. Jag som knappt aldrig bär halsband eller örhängen nu då Elton vill riva i allt han ser gjorde den här ologiska beställningen i torsdags. More is more som alltid enligt mig! Minns när jag bodde i Umeå och köade för Stella McCartneys samarbete med HM och jag hamnade i tidningen när jag slängde mig under gallret för att komma in fort. Det var tider det! Utmaningen var nästan ännu större nu då Elton inte ville sova sin morgonlur som han brukar utan stojade på som aldrig förr. Jag satt och tryckte på uppdatera i säkert 45 minuter innan jag äntligen kom in på HMs sida och slängde mig över ett par örhängen och ett halsband som jag spanat in från deras Moschinosamarbete. Jag älskar Moschino och här fanns det många guldkorn, ordagrant!

Vilket av HMs samarbeten kommer ni ihåg bäst? Karl Lagerfeldt hade så mycket fint i sin kollektion och där önskade jag att min dåvarande studentbudget hade tillåtit fler köp. Den mest klassiska kollektionen av alla HMs samarbeten. Älskar ett par skor från Jimmy Choo by HM som jag slog till på men som är så sanslöst höga att de mer står som prydnad här hemma. Öste loss med dem en kväll i New York men då var jag ung ha ha. Om det kommer in några returer från årets samarbete kan det bli några köp till! Puss och njut av helgen!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Penny
  november 10, 2018

  Hej jag vet jag har tipsat innan med Microlax hjälper honom!! Receptfritt och man kan ge efter 3 dagars förstoppning.

  • Ida
   november 12, 2018

   Hej Penny!Frågade BVC som sa nej till Microlax med stort utropstecken. Däremot har vi kört på med Laktulos och i fredagskväll kom bajset äntligen. Via en läkare på KRY fick vi Movikol utskrivet men vi har avvaktat nu när bajset kom igång så håll tummarna att det är på rätt spår nu. Stor kram Ida

 • Dajana
  november 14, 2018

  Hej!
  Min kille hade samma problem så vi kör med Sempermagdroppar varje dag och plommonpure till morgongröten.
  Har även märkt om jag gör gröten något tjockare blir han hård i magen. Sen drack han vatten ur en powerrade flaska innan han fatta grejen med pipmugg 🙂 hoppas magen blir bättre!

  • Ida
   november 20, 2018

   Hej och tack för tipsen! Körde på Sempers magdroppar när Elton hade problem med magen som ”liten” men kanske ska börja med dem igen. Kör med plommonpuré nästan varje dag men ingen vidare effekt. Träffade en kompis idag som gav vatten på sked. Vi kämpar på med flaska och pipmugg och det börjar lossna även om det fortfarande är lite leksak över dem. Pjuh! Kramar

Previous
Italiensk glitterkväll