Eltons senaste läkarbesök

0

Ni är så många som hört av er och frågat hur det gick på Eltons senaste läkarbesök. Alla era kommentarer, mail och meddelanden värmer så mycket, ni är världens bästa! Vi blev väl egentligen, precis som vi misstänkte, inte så mycket klokare i måndags. Läkaren frågade hur det gått sedan vi var där sist och det är ju långt ifrån bra men vi har absolut märkt en skillnad åt det positiva hållet. Diarréerna kommer inte lika ofta så inte lika många blöjbyten som det varit innan och generellt sett en gladare kille med en mindre röd rumpa.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3723

Lillplutten föddes med något som såg ut som blåmärken på ena benet men var något helt annat men mer om det i ett annat inlägg.

Visst har vi fortfarande många tuffa dagar med magen, generellt sett kan man nog säga att det är lite varannan dag nu som är bra och varannan som är desto kämpigare. Men Elton växer så det knakar både när det gäller vikten och på längden och det är ett stort friskhetstecken såklart även om det dock inte gör Eltons bekymmer lättare. Läkaren tyckte att vi skulle fortsätta som vi gjort, utesluta allt mjölkprotein som vi gjort de senaste fem veckorna och komma tillbaka på ny uppföljning om en månad. Det är ju rackarns att pricktester är så otillförlitliga när de är så små, det hade varit så skönt att få ett riktigt svar på vad han inte tål. Det svider fortfarande i mitt mammahjärta när man ser hur ont han har vissa dagar men han är precis som det stod på min storasysters solskärm när hon var barn – ”Liten men tuff”!.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *