En bal på slottet

Posted on

Jag älskar slott och har gjort det sedan jag var liten. Tinnar och torn, prinsar och prinsessor åh vad jag älska sagor och filmer som handlar om det. Jag är nog en obotlig romantiker i grunden som ibland har en lite skev verklighetsuppfattning och som stundtals har svårt att hantera vardagen. Helst vill jag att livet ska vara som på film, det ska uppvaktas och det ska vara piffas… får lite panik ibland när det blir för lite av den delen men sedan Elton har jag behövt komma ner på jorden haha och det med besked.  

Hur som helst så var jag eld och lågor över dagens tema som var slott. Jakobs mamma hade hittat en slottsguide och hon var dagens kartläsare. Tyvärr var det inte säsong enligt det ena slottet, hallå har ägarna missat att augusti är nya juni? Det andra slottet hade inte så välkomnande personal och fast de hade lunchservering om man hade bokat och folk bodde på slottet fick vi knappt sticka in huvudet, oklart. Det var hur som helst otroligt vackert på utsidan. Slottet hade det jag drömmer om i ett framtida hus och det är en egen rondell. Goals! 

Hit men inte längre kom man… att komma in på slotten var inte lättaste idag.

Såg ni förresten serien som gick på tv om paret som köpte ett slott och renoverade? Undra hur det gick för dem. Jag säger då det, att äga ett slott hör till en av mina stora drömmar. Tänkt att gå runt  i långklänning och dricka champagne om dagarna… Det där med verklighetsuppfattning tar vi en annan dag va?

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Elin
  augusti 1, 2019

  Slottsdrömmar få en säsong 2, de spelar in nu 😀

  • Ida
   augusti 2, 2019

   Herregud är det sant! Åhh lycka lycka lycka! Puss och kram

Previous
Ales stenar, världens godaste glass och ett nytt hus